Jurek Bemanning

Kulturintresserad jurist till spännande uppdrag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en bolagsjurist för ett konsultuppdrag på två dagar i veckan under perioden februari-maj 2019. Du kommer arbeta brett inom juridiken, men främst med samarbetsavtal, upphandlingar och inköp.

Vem är du?
Du har en juristexamen och minst fem års erfarenhet av att arbeta som jurist, gärna i en bred roll som bolagsjurist eller jurist inom statlig eller kommunal sektor. Det är meriterande om du har intresse för kultur och immaterialrätt. Du är prestigelös, social, kommunikativ och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.

Du erbjuds
Du erbjuds en varierad och utmanande roll på ett spännande bolag. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller 
agnes.smedberg@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Agnes Smedberg

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 februari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kulturintresserad jurist till spännande uppdrag