Jurek Bemanning

Payroll Manager till Aspia

Följ med oss på vår spännande resa! Vill du vara del av ett tillväxtbolag där du ges stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten? Har du goda kunskaper inom lön och erfarenhet av att leda en arbetsgrupp? Då kanske du är vår nya, vassa Payroll Manager?


På Aspia arbetar vi aktivt med att våra lönekonsulter ska ha rätt kompetens och stöd i olika frågor – och därför söker vi dig som vill vara med i vårt arbete att skapa en mer digital och modern arbetsplats! Kika gärna in vad Jeanette (Lönekonsult på Aspia) har att säga om oss på: https://www.youtube.com/watch?v=FvMgyA7-RsA Som Payroll Manager
 kommer du att leda en grupp om 8–12 medarbetare samtidigt som du själv till viss del arbetar i det operativa lönearbetet. Du förväntas leda och coacha dina medarbetare såväl som att vidareutveckla verksamheten och kommer att ha det övergripande ansvaret för leverans och kvalité. Du kommer att rapportera till Kontorsområdeschef Edvin Wastensson.


Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar att:

  • Ansvara för mål- och utvecklingsplaner samt uppföljnings- och lönesamtal för din grupp
  • Ansvara för beläggning, leverans och kvalité – samt att alla i gruppen arbetar aktivt mot både sina egna och företagets uppsatta mål
  • Coacha dina medarbetare till framgång – där feedback är en viktig hörnsten!
  • I dialog med Kontorsområdeschef planera och genomföra rekryteringar och ansvara för onboarding av nya medarbetare
  • Ta en aktiv roll på marknaden och vara ett stöd till säljorganisationen
  • Hantera det löpande lönearbetet för dina kunder


Vilka är vi?

Aspia har just bildats, men är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Vi har 70 kontor runt om i landet och 1450 medarbetare som levererar redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster.


Vi vågar vara den innovativa nytänkaren som utvecklar nya tjänster i en annars ganska traditionell bransch. Tillsammans leder vi marknaden mot ett enklare, bättre och lönsammare företagande. Vi arbetar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö - där vi tar gemensamt ansvar och satsar mycket på varje medarbetares utveckling.


Läs gärna mer om oss på www.aspia.se – och få en inblick i vår vardag på instagramkontot https://www.instagram.com/lifeataspia/ Din profil

Till denna roll som Payroll Manager söker vi dig som:

  • Har mycket god erfarenhet av att självständigt arbeta med hela löneprocessen
  • Är en engagerad ledare – och som har några års ledarerfarenhet som antingen chef eller teamledare
  • Har du tidigare arbetat på ett outsourcingbolag ser vi det som meriterande.

Som person är du positiv, öppen och lösningsorienterad. Du har en god förmåga att se helheten och kommer gärna med förslag för att utveckla och driva verksamheten framåt. Vidare är du kommunikativ och förmedlar information på ett tydligt och nyanserat sätt.


Du är lyhörd, öppen för förändring och har en vana att coacha och leda dina medarbetare på ett strukturerad sätt med leveransen och kunden i fokus. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.Vi ser fram emot att få din ansökan
 så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar Aspia med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se eller 08 525 01 888. Vi tar inte emot ansökningar via mail.


Sökord: Payroll Manager, Payroll Teamleader, Payroll, Lön, Löneansvarig, Lönechef, Teamledare Lön, Gruppchef Lön, Aspia, Ledarskap, Ledare, Leadership, Förändringsledning, Developement, Personalansvar, Staff responsibility, Coaching, Löneadministration, Lönekonsult, Payroll serivce, Lönebyrå, Head of Payroll.


Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Angeliqa Haapanen
08 525 01 888
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 augusti

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Payroll Manager till Aspia