Jurek

HR-partner för uppdrag i centrala Göteborg

Lockas du av att arbeta affärsnära med traditionella HR-frågor? Vill du arbeta i en föränderlig arbetsmiljö, där hållbarhet står i centrum? Är du dessutom tillgänglig omgående och har minst 5 års erfarenhet av brett HR-arbete så kan det här vara en utmärkt, nästa utmaning för dig! 

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-partner hos vår kund kommer du att sitta i lokaler mitt i centrala Göteborg. Du kommer att arbeta affärsnära tillsammans med 9 härliga kollegor på HR-avdelningen. Rollen innebär i stora drag att du kommer att driva varierade HR-frågor självständigt i ett partnerskap tillsammans med ledningsgrupp, chefer och verksamheten i övrigt. Uppdraget kan vidare innebära att du specialiserar dig inom några av kundens HR-områden. 

 

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående, som kommer att pågå till och med 31 december 2021, med chans till förlängning. 

 

 

Vem söker vi till denna spännande tjänst?

Till den här utvecklande och breda HR-rollen söker vi dig som har relevant, akademisk examen och minst 5 års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. 

 

Du som söker är trygg i din roll som HR-partner och har dokumenterad erfarenhet av arbete som HR-generalist. Du har en god förmåga att bygga hållbara relationer. Rollen kräver att du är bekväm med att arbeta konsultativt och att du kan hantera svåra situationer med goda resultat. 

 

 

Du erbjuds

Ett roligt, socialt och utvecklande konsultuppdrag hos vår kund i centrala Göteborg. Du erbjuds ett konsultuppdrag med start omgående, som pågår till 31 december med chans till förlängning. 

 

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. För frågor gällande tjänsten så går det fint att maila ansvarig konsultchef Elin Gulin på elin.gulin@jurek.se

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-partner för uppdrag i centrala Göteborg