Jurek Bemanning

Orderkoordinator till trevligt bolag i Solna

Är du redo att anta utmaningen att representera ett av de största varumärkena i världen? Vår kund sitter i nyrenoverade lokaler i Solna och söker nu en orderkoordinator till deras härliga team!


Arbetsbeskrivning

Som ordermottagare är du en del av order- och leveransavdelningen. Du kommer, tillsammans med dina kollegor, ansvara för att leverera rätt produkt i rätt tid - för att få en nöjd kund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Kontrollera att orderunderlag uppfyller krav för att kunna orderläggas.
• Orderläggning mot fabrik.
• Kontrollera ordererkännande från fabrik och skicka ordererkännande till slutkund
• Säkerställa kvalitet i utförda uppgifter.
• Fakturering av efter godkänd leverans.
• Arbete med övriga administrativa uppgifter
• Jobba med ständig förbättring av processer inom order- och leveransavdelningen

Du kommer ha ett tätt samarbete med andra koordinatorer, produktspecialister, säljare och transportbolag. Det förekommer också kundkontakt i denna tjänst.


Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av orderläggning och värdesätter noggrannhet och kvalitet i ditt arbete. För att lyckas i rollen krävs det att du har gott ordningssinne och har en god administrativ förmåga. Du har ett arbetssätt som bidrar till ständiga förbättringar, samt ett starkt driv att ta eget ansvar och har ständigt kunden i fokus.

Du har en god systemvana och vi ser det som mycket meriterande om du tidigare arbetat i M3. Vi förutsätter att du har minst gymnasial utbildning och grundläggande ekonomisk och teknisk förståelse. Du kommunicerar obehindrad på både svenska och engelska.


Du erbjuds

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med många kontaktytor i ett stabilt och affärsmässigt bolag. Vår kund sitter i nyrenoverade lokaler i Solna. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du är anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos vår kund i Solna. Uppdraget kommer löpa 1 år framåt och planeras starta omgående.

Har du några frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se. Vi intervjuar kandidater löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Ordermottagare, Inköpsansvarig, Orderplockare, Leverantörsansvarig, Leveranspersonal, Orderhandläggare, Ordersupport, Orderadministratör, Ärendehanterare, Support, Logistics coordinator, Transportplanerare

Område:

Solna
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.seAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 12 december

Kategorier : Kontor & Administration Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Orderkoordinator till trevligt bolag i Solna