Jurek Bemanning

Bolagsjurist med IT fokus till Accenture, Stockholm

Accenture is a leading global professional services company, providing a broad range of services and solutions in strategy, consulting, digital, technology and operations. Combining unmatched experience and specialized skills across more than 40 industries and all business functions—underpinned by the world´s largest delivery network—Accenture works at the intersection of business and technology to help clients improve their performance and create sustainable value for their stakeholders. With more than 442,000 people serving clients in more than 120 countries, Accenture drives innovation to improve the way the world works and lives.

Visit us at www.accenture.com

Arbetsbeskrivning

Vi söker en jurist som blir en del av det juridiska teamet. Du kommer att fokusera på IT rätt och kommersiella avtal.  Du förhandlar och granskar olika typer av IT avtal, licensavtal, leverantörsavtal och offerter. I vissa större förhandlingar samarbetar du med dina seniora kollegor.

Du arbetar nära verksamheten och rapporterar till Nordic Transaction Contracting Senior Manager. Du är placerad på kontoret i Stockholm och du ingår i ett nordiskt team av jurister. Du förhandlar med klienternas jurister alternativt med deras ombud.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

  • representera företaget vid förhandlingar och tillvarata Accentures intressen
  • fastställa strategier tillsammans med verksamhetens chefer
  • inför större förhandlingarstrukturera upp förhandlingarna så att de ger bästa utfall för verksamheten
  • ge kvalificerad rådgivning till verksamhetens olika avdelningar
  • hålla utbildningar anpassade till organisationens behov

Vem är du

Du har en juristexamen och cirka fem års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete på advokatbyrå och/eller som bolagsjurist med inriktning på IT rätt och avtalsskrivning.  För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av förhandlingar av kommersiella avtal, gärna i en internationell miljö. Vidare är erfarenhet från IT-branschen meriterande.

Du är flytande i det svenska språket och har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har ytterligare nordiska språkkunskaper utöver detta.

Som person är du social och trivs med att ha många kontaktytor, både internt och externt. Du van att arbeta i en resultatorienterad organisation och uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett team. Vidare är du förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer. Du är positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och kunder.

Att du klarar av att hantera många kvalificerade frågor och följa dem i mål ser du som självklarhet.

Resor i tjänsten kan förekomma.

Du erbjuds

Du erbjuds en intressant och utvecklande tjänst i en internationell organisation i framkant. Du kommer att få en egen karriär coach, som du har regelbunden kontakt med för att säkerställa att du utvecklas i takt med din ambition och dina behov. Du erbjuds även att få gå på relevanta utbildningar och kurser för att säkerställa din personliga utveckling.

Intervjuer sker löpande och därför emotses din ansökan snarast möjligt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Ulriikka Uittomäki, telefon: 0766 33 14 40. Skicka din ansökan snarast via www.jurek.se

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bolagsjurist med IT fokus till Accenture, Stockholm