Jurek

Operations Specialist till Kone

Arbetsbeskrivning

Till Kone söker vi nu en Operations Specialist att blir deras av deras Delivery Operations Team. Du kommer att vara spindeln i nätet och sköta kontakt med både underleverantörer och interna aktörer. Du kommer att ta in underlag från installationschefer och utifrån detta skapa kostnadskalkyler för de olika projekten. Du kommer även säkerställa kostnadskontroller utifrån inkommande fakturor och ha en löpande kontakt med leverantörer och projektadministratörer.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Kostnadskalkyer

• Priskontroller

• kravställning gentemot externa och interna parter

 

Vem är du? 

För att passa i den här rollen bör du vara nyfiken och snabblärd. Du ska kunna vara självgående och lösningsorienterad och ha förmågan att kunna bygga goda relationer, både internt och externt. Erfarenhet från SAP är meriterande men inte ett krav, vidare bör du ha erfarenhet av att jobba i Excel. Då Kone är ett internationellt bolag bör du ha goda kunskaper i både svenska och engelska. I den här rollen är det viktigare att få in rätt person än att du har en viss utbildning, du bör vara noggrann och kunna ta egna initiativ.

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och löper hela 2023 med chans till förlängning. Du kommer att bli en del av ett litet sammansvetsat team och arbeta i Kones fina lokaler i Kista. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Operations Specialist till Kone