Jurek Bemanning

Advokatbyrån Gulliksson söker advokat inom IP-rätt

Vill du tillhöra en av Sveriges ledande advokatbyråer inom immaterialrätt och affärsjuridik?

I takt med att klienterna blir fler och efterfrågan på våra tjänster ökar behöver vi rekrytera till vårt kontor i Stockholm.

Om företaget

Advokatbyrån Gulliksson är en av de mest välrenommerade advokatbyråerna i Sverige, prisbelönad av flera oberoende internationella rankinginstitut som Chambers, Legal500, MIP och IAM som bl.a. omnämner Gulliksson som förstahandsvalet för viktiga immaterialrättstvister: "This celebrated commercial ensemble remains a prime pick for rights holders embroiled in high-stakes disputes".

Advokatbyrån består idag av totalt 40 medarbetare, varav 25 är jurister, vilka är fördelade på kontoren i Malmö, Lund och Stockholm.

Gulliksson biträder klienter inom svensk och internationell immaterialrätt och allmän affärsjuridik samt tillhandahåller specialiserad teknisk kompetens via patentbyrån Ström & Gulliksson, som är en samarbetspartner. Tillsammans erbjuder advokatbyrån gedigen sakkunskap inom det immaterialrättsliga området och våra jurister tillser att alltid erbjuda rätt kompetens och leverera högkvalitativt arbete.

Vi söker nu en advokat med några års erfarenhet inom framförallt immaterialrätt som vill vara med och fortsätta bygga vidare vår verksamhet i Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att bistå våra klienter med rådgivning främst inom immaterialrätt men även inom övriga rättsområden som byrån arbetar med. I förekommande fall kommer du driva processer samt företräda byrån i domstol. Vidare består en stor del av arbetet i att både identifiera nya affärer samt utveckla våra befintliga affärer.

Du kommer även att medverka i stora internationella affärer och tvistelösningsförfaranden för världsledande bolag inom vitt skilda branscher som t.ex. läkemedel, IT, underhållning, fordon och livsmedel.

Vem är du?

Du arbetar idag som advokat och har några års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete  inom framförallt immaterialrätt.

Som person är du social och trivs med att ha många kontaktytor, både internt och externt. Du är van vid att arbeta i en resultatorienterad organisation och uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett team. Vidare är du förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer. Du är positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och kunder.

Du erbjuds

-          En roll med utvecklingsmöjligheter inom rättsområdet och möjlighet att samtidigt driva utvecklingen av verksamheten.

-          En stimulerande roll där du får arbeta med spännande juridiska frågeställningar tillsammans med kompetenta kollegor.

Gulliksson sitter i fina lokaler på Karlavägen i Stockholm.

Låter detta som din nästa utmaning? I denna process samarbetar Advokatbyrån Gulliksson med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på anousheh@jurek.se alternativt 0766-331442.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42
anousheh.abuhamzeh@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Advokatbyrån Gulliksson söker advokat inom IP-rätt