Jurek Bemanning

Office 365 Samordnare sökes till långt uppdrag

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en Office 365 samordnare till ett konsultuppdrag med start 2020-02-10 och som löper till 2020-12-31 med chans till förlängning. I rollen som Office 365 samordnare kommer du att:

 

  • Samordna kommunikationen av nya funktioner och applikationen i O365, i samverkan med Systemansvarig på IT
  • Hålla i Teams-grupp för Superusergrupp O365 och ge dem information om förändringar och nyhet, samt stöd i deras uppdrag i verksamheten
  • Hålla i Yammer-grupp O365 med tips och trix för användning av olika funktioner till medarbetare
  • I kommunikationen ingår att planera och genomföra minikampanjer kring "visst du att... om O365, för olika målgrupper i verksamheten. Innebär bland annat att ta fram korta beskrivningar och instruktioner för användarna enligt plan.
  • Vara sidekick till Kanalstrateg interna digitala kanaler i operativt arbete kring intranät, O365 och strategisk utveckling av den digitala arbetsplatsen
  • Stöd till Rådet för digital arbetsplats utifrån ett användarperspektiv
  • Delta i olika utvecklingsaktiviteter i samverkan mellan enheterna Intern kommunikation och Affärsutveckling
  • Bevaka funktionsbrevlådan Digital arbetsplats, där medarbetare hör av sig kring frågor om O365, samt kanalisera frågor vid behov.

 

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant högskole- eller universitetsutbildning samt 2–5 års erfarenhet av liknande arbete. Du har mycket god kompetens inom Office 365 och användning av olika funktioner, samt erfarenhet av Sharepoint som intranätplattform. Vidare har du förmågan att förstå och lösa komplexa samband, och du kan både arbeta självständigt samt vägleda andra.

 

 

Du erbjuds

En roll som Office 365 samordnare hos en av våra kunder som sitter centralt i Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start 2020-02-10 och som löper till 2020-12-31 med chans till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Caroline Widgren

 

 

Ansök nu 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Data & IT Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Office 365 Samordnare sökes till långt uppdrag