Jurek

White & Case söker nu en Practice Assistant

Är du driven till naturen och tycker om struktur? Läs då gärna vidare?


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en juristassistent till deras kontor beläget mitt i centrala Stockholm. I din roll ingår det att på bästa sätt assistera kundens jurister och delägare. Arbetet kommer att innebära kommunikation med andra kontor inom White & Case globala nätverk samt med klienter, domstolar och myndigheter. Vidare kommer du att vara huvudansvarig assistent i vissa projekt samt ansvarar själv för viss korrespondens. Du förväntas under perioder arbeta självständigt utifrån övergripande instruktioner.

Övriga huvudsakliga arbetsuppgifter;

• Förbereda material inför möten
• Hantera stora mängder dokument
• Kopiering och indexering
• Korrekturläsning
• Redigering av text
• Genomgång av fakturor och bokningar av olika slag
• Registrering och hantering av nya ärenden


Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har en gymnasieexamen och kanske en eftergymnasial utbildning inom administration. Du bör ha minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av byråverksamhet så är det meriterande men inget krav. Du behärskar Office-paketet utan problem och är en van systemanvändare samt att du är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift, då byråns verksamhet är utpräglat internationell.

Som person är du noggrann, flexibel och prestigelös. Du är proaktiv, strukturerad och ser vad som behövs göras. Du är van vid högt tempo samt att hantera många uppgifter samtidigt, du har förmåga att vara snabb och kunna prioritera ditt arbete. Vidare brinner du för serviceyrket och ser god service som en självklarhet samt är intresserad av att lära dig nya saker. Du är trygg i din yrkesroll och du uppskattar att samarbeta med andra samtidigt som du inte är rädd för att flagga och ta hjälp. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i ett globalt nätverk.


Du erbjuds

En utmanande och spännande tjänst i ett internationellt företag med trevliga medarbetare som sprider en positiv stämning runtomkring sig. Kontoret är beläget i mycket trevliga lokaler i Stockholm city. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. I denna rekrytering samarbetar White & Case med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV (på engelska).

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Det som från början var en radikal idé – att hela världen var vår marknad – har nu blivit verklighet. White & Case är en av världens största advokatbyråer. Genom våra 2,200 advokater fördelade på 46 kontor i ett trettiotal länder har vi kapacitet att ta oss an de största och mest komplexa uppdragen. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom M&A, private equity, bank och finans, kapitalmarknad och tvister. Vi har haft kontor i Sverige i över 30 år och idag arbetar ca 100 personer varav ca 60 jurister på vårt Stockholmskontor.

Sökord: assistent, juristassistent, paralegal, administratör

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Monia Letmark


Ansök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 februari

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb White & Case söker nu en Practice Assistant