Jurek

Nyfiken Ekonomiassistent till Hemnet

Hemnet driver Sveriges ledande bostadsplattform. Genom att erbjuda en unik kombination av produkter, insikter och inspiration har Hemnet byggt varaktiga relationer med köpare, säljare och fastighetsmäklare i över 20 år.

 

Hemnet är ett företag med fokus på kompetens och utveckling där medarbetarnas egenskaper och kvalitéer har stor betydelse.

 

Nu söker vi en nyfiken och ansvarsfull ekonomiassistent till vårt ekonomiteam i centrala Stockholm.

 

 

Arbetsuppgifter

Hos Hemnet kommer du att bli en viktig del i ekonomiteamet. Du kommer arbeta i en dynamisk miljö i ett bolag med fokus på utveckling och förbättring. Du blir en del av ett duktigt team där ni tillsammans ansvarar för bolagets löpande redovisning. I ditt dagliga arbeta rapporterar du till Accounting Manager.

 

Rollen som ekonomiassistent är varierande och utvecklande, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

 

• Ansvara för leverantörsreskontran

• Ansvara för daglig bankavstämning

• Sköta betalningsfiler

• Utföra kreditupplysning för nya kundkonton

• Vara behjälplig med frågor från Säljavdelningen

• Hantera supportärenden

• Stötta i tid- och utläggsredovisning

• Förekommande ad hoc-uppgifter

 

 

Vem är du?

Som person är du analytisk, strukturerad, noggrann och utåtriktad. Du lägger stor vikt på att leverera i tid och trivs i en roll där du både arbetar självständigt och i ett team. Du uppskattar att arbeta i ett bolag där kontinuerliga förändringar och förbättringar är en naturlig del av arbetet. Du tycker om att ta egna initiativ, är prestigelös och kan stötta där behov finns.

 

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet som ekonomiassistent alt. praktik. Har du tidigare erfarenheter från ekonomisystemet Fortnox eller CRM systemtet Salesforce är det meriterande. Vidare värdesätter vi att du är en person som uppskattar bra teamwork och vill vara en del i ett team som bidrar till ett bra företagsklimat.

 

 

Vi erbjuder

Du kommer vara placerad på vårt kontor i centrala Stockholm och rapportera till CFO. Du erbjuds en varierad och flexibel tjänst i ett växande bolag. Du välkomnas till en inkluderande och omtänksam företagskultur där det är lätt att trivas.

 

I den här rekryteringen samarbetar Hemnet med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Hemnet driver Sveriges ledande bostadsplattform. Bolaget grundades som ett branschinitiativ 1998 och har sedan dess utvecklats till en värdeskapande marknadsplats för bostadsmarknaden. Genom att erbjuda en unik kombination av produkter, insikter och inspiration har Hemnet byggt varaktiga relationer med köpare, säljare och fastighetsmäklare i över 20 år. Hemnet delar tillsammans med sina målgrupper en gemensam passion för hemmet och drivs av att vara en oberoende och självklar plats för människor att vända sig till vid de olika bostadsbehov som uppstår genom livet. Detta reflekteras i Bolagets vision att vara nyckeln till din bostadsresa, där Hemnet med sina produkter och tjänster vill öka effektiviteten, transparensen och rörligheten på bostadsmarknaden. Hemnet är noterat på Stockholm Nasdaq ("HEM").

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Nyfiken Ekonomiassistent till Hemnet