Jurek Bemanning

Nu söker vi en engagerad Redovisningsekonom till Däckia!

Är du en noggrann person med ett sinne för detaljer? Är du social och trivs i en hjälpsam miljö med många kontaktytor? Vill du dessutom få chansen att arbeta med interna kontroller och rapportering - då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu en självgående och engagerad Redovisningsekonom till Däckia!Arbetsbeskrivning

I rollen som Redovisningsekonom kommer du att ha en bred och varierande roll. Du kommer att ingå i en grupp av totalt 9 personer på ekonomiavdelningen. Avdelningen arbetar tätt tillsammans, vilket innebär att rollen är varierande med många kontaktytor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Ansvara för och självständigt utföra merparten av månads- och årsbokslut
  • Bokning av löner & semesterskulder
  • Ansvara för momsrapportering & skattedeklarationer
  • Kontroll av utbetalningar
  • Delta i interna och externa revisioner
  • Försäkringsadministration
  • Delta i interna förändringsprojekt
  • Ansvara för rapportering till moderbolaget

Däckia har 65 helägda verkstäder från Kiruna i norr till Lund i söder. I det dagliga arbetet kommer du även att ha en löpande dialog med verkstäderna för att kunna assistera i det administrativa ekonomiarbetet. Du kommer att tillhöra ett hjälpsamt ekonomiteam där du även stöttar upp i övrigt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen vid behov.Vem är du?

Vi söker dig med minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll som Redovisningsekonom. Du har goda redovisningskunskaper och känner dig trygg i hantverket. Vidare ser vi gärna att du är en öppen och självgående person med god förståelse för det som rapporteras. Du tycker om att ta eget ansvar och har god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du är systemvan, framförallt i Excel, och det är även meriterande om du är kunnig i Microsoft Dynamics NAV. Ledaregenskaper är meriterande då rollen på sikt kan innefatta personalansvar.Du erbjuds

Du erbjuds ett intressant och utvecklande arbete med engagerade och kunniga medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag. Kontoret är i dagsläget beläget i Täby, men Däckia ägs sedan 2012 av Pirelli som är börsnoterat i Italien. Däckia kommer mot årets slut att flytta till en lokal i Norrort eller Västerort tillsammans med systerbolaget Pirelli Tyre Nordics. Du kommer därmed på sikt att tillhöra en mer internationell miljö med goda möjligheter till utveckling.


I den här rekryteringen samarbetar Däckia med Jurek Rekrytering och Bemanning. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Perneryd på caroline.perneryd@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.Om verksamheten

Däckia AB är en av Sveriges ledande däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 65 helägda verkstäder och 52 samarbetspartners över hela landet. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror.


Däckia ägs sedan 2012 av Pirelli. De senaste åren har präglats av stabil lönsamhet, tillväxt och utvecklingsprojekt inom flera områden. Grunden för framgångarna är engagerade och kunniga medarbetare och partners. Företaget har också ett dotterbolag i Karlstad, Interwheel AB, som säljer kompletta hjul till bilhandeln.Område:

Täby
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Caroline Perneryd
070-437 66 50
caroline.perneryd@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 22 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nu söker vi en engagerad Redovisningsekonom till Däckia!