Jurek Bemanning

Nu söker vår kund i Malmö en Facility Manager

Arbetsuppgifter
Vår kund söker nu en konsult med minst fem års erfarenhet av arbete inom entreprenadverksamhet eller fastighetsdrift. Om du har erfarenhet av en arbetsledande befattning eller projektledning är det meriterande. Tjänsten innebär arbete som kan omfattas av försvarssekretess. Din uppgift är att följa upp budget samt granska och attestera fakturor i systemet.


Kvalifikationer

I grunden har du en högskoleutbildning, eller motsvarande inom bygg-/installationsverksamhet (el, VVS) eller fastighetsdrift i första hand. Du har god kunskap om arbetsmiljö-, bygglagstiftning och övrig närliggande lagstiftning


Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är affärsmässig, tydlig och målfokuserad. Du har mycket god kommunikativ förmåga. Det är önskvärt att du kan kombinera kreativitet med affärssinne och struktur. Du talar och skriver obehindrat på svenska.  I rollen krävs även att du har förmåga att kunna hantera olika typer av situationer och personligheter. Stor vikt kommer därför att läggas vid dina personliga egenskaper. Vidare är du insatt i branschbestämmelser som AFF, ABT etc.


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag från och med 2019-08-12 till och med 2020-04-15 vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se. Ansök på www.jurek.se
 
 
Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Karin Thorstensson
karin.Thorstensson@jurek.se
Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 9 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nu söker vår kund i Malmö en Facility Manager