Jurek Bemanning

Nordisk HR Business Partner till Essilor

Har du några års erfarenhet av brett HR-arbete? Trivs du med att arbeta affärsnära samt bygga relationer i organisationen? Lockas du av att arbeta i ett växande internationellt företag? Då kan detta vara din nästa utmaning! Du kommerrapportera till HR Director Nordics och arbeta från Köpenhamns kontoret (nära Kastrups flygplats).

I rollen som HR Business Partner, vilken är helt ny på bolaget, kommer du ha ett stort ansvar att supportera och utveckla HR-processer och policys för Norden samt hantera administrativa uppgifter. Efter hand kommer det finnas utrymme att arbeta mer strategiskt, särskilt med fokus på Sverige och Finland. Du kommer arbeta nära HR Director Nordic och ha mycket kontakt med andra medarbetare i organisationen för att skapa långsiktiga relationer. Du kommer vara en del av ett internationellt företag och arbeta i en stimulerande miljö med kompetenta och engagerade kollegor.


Arbetsuppgifter

• Hantera och bidra med utveckling av HR-processer för att ge relevant och effektivt stöd till organisationen samt säkerställa att dessa överensstämmer med lagstiftning i de nordiska länderna
• Arbeta proaktivt som en rådgivande och coachande partner internt inom organisationen
• Upprätthålla och utveckla personaldatasystem (SuccessFactor och E-Talent) och personalböcker
• Ta ansvar för rekryteringsprocesser
• Ha ett nära samarbete med löneadministratörerna i respektive land
• Samordna den årliga lönegranskningen i nära samarbete med HR-chef och andra chefer i enighet med riktlinjer
• Se till att HR-funktionen fungerar effektivt och proaktivt identifiera samt möjliggöra förbättringsåtgärder
• Arbeta med medarbetarundersökning, jämställdhetsplaner och med bolagets värderingar
• Säkerställa GDPR


Vem är du?

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av brett HR-arbete på ett internationellt bolag och har en relevant utbildning inom HR. Som person är du proaktiv i ditt sätt och drivs av att vara med och utveckla processer, rutiner och arbetssätt för ett än mer effektivt och resultatinriktat HR-arbete. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och deras utveckling. Du känner stimulans i och har möjlighet att resa, primärt till de nordiska länderna samt till Frankrike. Beräknade resor är 2 stycken per månad och ca 1-2 dagar per gång.


Vidare ser vi att du

• har stark kompetens inom personaladministration och andra HR-processer
• har mycket god kunskap om svensk arbetsrätt samt gerne viden om finsk
• är driven, beslutsam och lösningsorienterad
• har viljan att lära dig nya saker och trivs i en föränderlig miljö
• har ett strukturerat arbetssätt samt en stark kommunikativ och pedagogisk förmåga
• har lätt att bemöta olika typer av människor
• talar och skriver engelska och svenska flytande. Kan du även finska är det meriterande
• har erfarenhet från något större system såsom SAP, Workday eller Oracle samt har en hög kompetens i Office paketet, både Word, Powerpoint och Excel.


Vill du bli en av oss?

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. För mer information om tjänsten kontakta Mia Bailey, 070-791 39 80, mia.bailey@jurek.se eller Cecilia Hasslev Billing, 0733-414198, cecilia.hasslev.billing@jurek.se

Välkommen med din ansökan!


Om Essilor
Essilorbildades 1972 genom en sammanslagning av två franska företag med sammanlagt 165 års erfarenhet inom oftalmologi: Essel och Silor. Idag är Essilor världsledande inom forskning och tillverkning av glasögonglas. Bolaget har mer än 70 000 anställda i 70 länder. Essilors mål är att erbjuda ett stort urval av optiska glas och teknologier av hög kvalitet som korrigerar och skyddar synen, samt förebygger risker för synhälsan för världens 7,2 miljarder människor. Denna utmaning på global nivå står i centrum för vår strategi och vår mission: att förbättra människors liv genom bättre seende. År 2018 slogs Essilor samman med den italienska gruppen, Luxottica, och ett nytt företag bildades; Essilor Luxottica med nu mer än 150 000 anställda globalt. Luxottica är ledande inom design, produktion och distribution av mode-, lyx- och sportglasögon och portföljen innehåller märken som. Rayban, Oakley, Vogue Eyewear, etc.

Du kan läsa mer om oss på essilor.com och essilorluxottica.com.

Essilor har funnits i Norden i över 30 år och har kontor i Köpenhamn, Helsingfors, Kongsberg och Oslo, Stockholm. Vi är ca 160 medarbetare i Norden.


Område:

Malmö
Skåne län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Cecilia Hasslev
0733414198

Mia Bailey
040-6027642
mia.bailey@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 19 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nordisk HR Business Partner till Essilor