Jurek

NORMA Advokater söker en paralegal

Är du en framåtriktad lagspelare som är intresserad av näringslivet och drivs av att utmana och tänka nytt? Vill du arbeta i ett affärsstödjande team med uppgift att säkerställa högsta service till våra jurister och klienter?

 

Just nu söker NORMA Advokater en driven och självgående person som vill vara en del i paralegalteamet som stöttar vår växande juristverksamhet.

 

Arbetsuppgifter

I rollen förväntas du vara självgående och drivande i dina arbetsuppgifter och tillföra kompetens inom de administrativa juridiska processerna till NORMA:s jurister.

 

I arbetsuppgifterna ingår administrativt arbete, såsom on-boarding av nya klienter, ärenderegistrering, dokumenthantering och kalenderhantering. Rollen som paralegal innefattar också kvalificerad juridisk handläggning, exempelvis hantering av affärskorrespondens, kommunikation med myndigheter, upprättande av enklare avtal, rättsutredningar, protokollföring och anteckning vid möten, hantering av ansökningsprocesser med mera.

 

Vidare fungerar du som ett affärs- och säljstöd i marknadsbearbetningen, och arbetar därmed med research av klienter och dess marknad, omvärldsanalys och framtagande av säljstödjande material. Du fungerar även som teamkoordinator för två av NORMA:s affärsområden vilket innebär att du kallar till möten, lämnar förslag på dagordning, protokollför och koordinerar teamets marknadsaktiviteter. Vidare medverkar du i rollen till att underbygga NORMA:s know-how genom att skapa rutiner, policys och avtalsmallar för byråns intranät.

 

Din profil

Vi söker dig som har en paralegalexamen samt ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från advokatbyrå eller domstol. Vi ser gärna att du har ett intresse för affärsjuridik. Du behärskar digitala verktyg mycket väl och i synnerhet Microsoft Office-paketet. Kunskap inom övriga digitala verktyg inom den juridiska sfären är meriterande.

 

Vi tror att du är en öppen, varm och prestigelös person som gärna bidrar med egna initiativ till förbättrande arbetssätt. Du är ansvarstagande och gillar att arbeta i team. Du balanserar professionalism och personlighet på ett naturligt sätt, och tycker mycket om variationen i arbetsuppgifter som en dag på arbetet innebär. Du ska vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

 

Tjänsten är tills vidare och på heltid. Tillträde sker så snart som möjligt efter överenskommelse.

 

Mer om NORMA

NORMA Advokater är en modern affärsjuridisk advokatbyrå med kontor i centrala Göteborg och där 35 personer arbetar, varav två av dessa är paralegals. NORMA Advokater värdesätter personlighet och professionalism, vårt mål är att tillhandahålla juridiska tjänster av högsta kvalité till våra uppdragsgivare, och vi strävar efter att möjliggöra för såväl människor som företag att nå sin fulla potential – att inte bara växa, utan blomstra.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att skicka in CV och personligt brev via www.jurek.se. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan direkt. I denna rekryteringsprocess samarbetar NORMA Advokater med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på ida.odelius@jurek.se

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 maj

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb NORMA Advokater söker en paralegal