Jurek Bemanning

Advokatfirman Lindahl söker Receptionist

Receptionist sökes till Advokatfirman Lindahl

Advokatfirman Lindahl är en av Sveriges ledande advokatbyråer med närmare 400 medarbetare på sex kontor i Sverige. Vi är en affärsjuridisk fullservicebyrå och kan erbjuda dig en trevlig och modern arbetsplats med högt i tak och bra gemenskap.

Nu söker Malmökontoret en ny medarbetare till sin reception. I rollen som receptionist ingår du i ett team med ytterligare en receptionist och ni har tillsammans ansvar för reception, konferensservice och kontorsutrymmen. Ni säkerställer att dessa funktioner fungerar på daglig basis men ansvarar också för att utveckla dessa i enlighet med verksamhetens behov. Tjänsten är placerad i moderna lokaler i centrala Malmö.

Arbetsbeskrivning
Som receptionist har du en nyckelroll i verksamheten. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt samt ansvara för många viktiga funktioner. Ditt mest betydelsefulla uppdrag är att alltid ge högsta möjliga service både till våra klienter och internt till dina arbetskamrater. Dina arbetsuppgifter inkluderar att ta emot externa besökare samt att ansvara för telefoni, receptionsmail och posthantering. Du planerar och hanterar interna och externa möten i konferensavdelningen, sköter inköp av kontorsmaterial och har det lokala ansvaret för kontorsmaskiner, datorer och övrig teknik. Du hanterar resebokningar och ger service till de anställda på kontoret.

Vem är du?
Vi söker dig med servicebakgrund och det är meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll där du fungerat som ansiktet utåt och/eller arbetat med intern service. Du är utåtriktad, har lätt för att kommunicera och är prestigelös. Du har en stark känsla för professionell och representativ service samt är noggrann och ansvarsfull. Du utrycker dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska samt har goda kunskaper i Office-paketet. Du bör ha förmågan att snabbt kunna växla fokus, vilket medför att du måste vara flexibel och ha förmågan att kunna göra rätt prioriteringar.

Du erbjuds
Du kommer erbjudas en bred, omväxlande och mycket social roll inom ett spännande företag. På Lindahl arbetar vi i en professionell miljö med korta beslutsvägar. Tjänsten är en direktrekrytering till Advokatfirman Lindahl med tillträde omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kan komma att inledas med en provanställning.

Kontaktperson
Rekryteringen görs i samarbete med Jurek Rekrytering och Bemanning. Är du intresserad av tjänsten ansöker du via länken. Bifoga CV samt ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Thorstensson, 073-980 69 27. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så snart som möjligt.

 

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 11 november . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Advokatfirman Lindahl söker Receptionist