Jurek Bemanning

Nordiska Värdepappersregistret söker paralegal

Om verksamheten

Nordiska Värdepappersregistret (NVR) hjälper små- och medelstora företag att snabbt och enkelt föra aktiebok online. NVR arbetar ofta som emissionsinstitut för onoterade bolag som genomför ägarspridning. NVR bistår sina kunder med registreringar av transaktioner och emissioner, förberedelser inför bolagsstämma, hantering av aktiebrev, pantsättning, ägaranalys, rekonstruktion av aktiebokshistorik, verklig huvudman, KYC, samt med aktiedepåer till aktieägarna. NVR har också en lång erfarenhet av att samarbete med ledande advokatbyråer, redovisningsbyråer, revisionsfirmor, investmentföretag och s.k. "crowdfunding" plattformar. NVR:s kundbas växer med mer än 1 500 företag per år och erbjuder nu registertjänster till mer än 5000 publika/privata företag i Nordeuropa med ett sammanlagt marknadsvärde på cirka 4 miljarder euro.

Till vår verksamhet söker vi nu en paralegal – välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som paralegal hos NVR kommer du att vara ansvarig för de administrativa processerna i emissionsärenden för våra kunders räkning. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att föra och rekonstruera aktieböcker, att vara en kunskapssupport avseende aktieböcker och onoterade bolag, att ha kontakt med Bolagsverket, våra kunder och samarbetspartners i olika frågor, samt att arbeta allmänt med olika typer av avtalsfrågor. Ditt arbete kommer uteslutande att utföras i vår digitala webbtjänst.

Vem är du?

Vi söker dig som har paralegalutbildning och är nyutexaminerad eller har flera års erfarenhet av kvalificerat arbete med juridiska avtal. Det är meriterande om du har erfarenhet från finansbranschen, advokat/revisionsbyrå, Bolagsverket och/eller av att ha arbetat med aktieböcker. I din roll är du mycket noggrann, ordningsam, har ett sinne för detaljer samt har ett självständigt och serviceinriktat arbetssätt. Som person är du utåtriktad, lätt att samarbeta med och trivs med att ta eget ansvar och egna initiativ. Vidare är du som person flexibel och engagerad. Vi ser också gärna att du har ett intresse för siffror och värdepapper.

Du erbjuds

Du välkomnas till en spännande tjänst där du får ta stort eget ansvar och du kommer ges stora möjligheter att växa och utvecklas i din roll. Du kommer att få en fri roll där du får ta många egna initiativ. Vi sitter i trevliga lokaler på Kungsportsavenyn mitt i centrala Göteborg.

Start

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område

Göteborg
Västra Götaland

I denna rekryteringsprocess samarbetar Nordiska Värdepappersregistret med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031–7128349 alternativt asa.dahlberg@jurek.se.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Åsa Dahlberg

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 juli . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nordiska Värdepappersregistret söker paralegal