Jurek

Biträdande jurist till Kriström Advokatbyrå

Kriström Advokatbyrå är en modern fullservicebyrå som erbjuder juridiska tjänster inom de flesta rättsområden. Vi biträder både företag och privatpersoner och driver årligen ett stort antal processer i både domstol och skiljeförfaranden.

 

Vi är just nu inne i ett expansivt skede och söker därför en ytterligare junior biträdande jurist som vill vara med på vår spännande resa och fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Är du intresserad av civilprocess, entreprenad- och fastighetsrätt och vill arbeta med engagerade kollegor på en byrå som växer, då kan detta vara rollen för dig!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som biträdande jurist på Kriström Advokatbyrå kommer du att ge byråns klienter juridisk rådgivning inom flertalet rättsområden. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med mer erfarna kollegor och du får snabbt stort eget ansvar. Bland annat kommer du att bistå klienter inom entreprenad- och fastighetsrättsområdet. Du kommer också arbeta med tvistemål och driva processer i allmän domstol och i skiljeförfaranden. Du arbetar tillsammans med 16 trevliga kollegor på vårt kontor i en av Hötorgsskraporna med utsikt över centrala Stockholm.

 

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har fullgjort, eller är i slutskedet av din, tingstjänstgöring alternativt har arbetat ca 1 - 2 år på affärsjuridisk advokatbyrå. Utöver att du är en skicklig jurist är du också en engagerad, noggrann och utåtriktad person som har lätt för att skapa, och bibehålla, relationer. Du gillar att arbeta självständigt och du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Du erbjuds:

På Kriström får du möjlighet att arbeta med varierande frågor inom olika rättsområden på en byrå med mycket god stämning. Eftersom vi hanterar både mindre och mer komplexa ärenden får du goda förutsättningar att utvecklas som jurist och du får tidigt eget ansvar och klientkontakt. Du blir en del av ett prestigelöst och sammansvetsat team på en advokatbyrå i tillväxt.

 

Vi är måna om att alla medarbetare ska trivas och utvecklas och satsar därför på kompetensutveckling genom både interna och externa utbildningar samt erbjuder mentorskap och handledning. Det är viktigt för oss att du utvecklas som person - både privat och professionellt - när du arbetar hos oss.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Kriström Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 00 26 921 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

 

Om verksamheten

Kriström Advokatbyrå biträder både företag och privatpersoner samt erbjuder tjänster inom de flesta affärsjuridiska områden. Vi är en modern fullservicebyrå med särskilt fokus på företagande, fastighet och entreprenad, processer och skiljeförfarande samt brottmål. Drivkraften hos oss är vår ambition att tillgodose klientens behov. Vårt jobb är att lyssna, förstå och erbjuda den hjälp och kunskap som bäst löser problemet. Det handlar inte endast om juridik utan även om att vara affärsdrivande. Våra klienter uppskattar att vi har bredd och kan erbjuda praktisk erfarenhet tillsammans med nischad expertkunskap inom många områden.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Biträdande jurist till Kriström Advokatbyrå