Jurek

Nordic Planner till Qicraft

Vill du tillhöra ett företag som varje dag strävar mot att aktivera människor och bidra till en bättre folkhälsa? Har du några års erfarenhet från logistik och en koordinerande roll sen tidigare och trivs bäst i organisationer som präglas av engagemang och positivitet? Då är du kanske rätt person för uppdraget? Nu söker vi en Nordic Planner på heltid till Qicraft.

 

Arbetsbeskrivning

Som Nordic Planner hos Qicraft förväntas du planera interna och externa resurser relaterade till leverans, installationer och frakt. Tillsammans med dina kollegor ser du till att både nya och befintliga kunder som integrerar med Qicraft alltid möter förstklassig service och bemötande. Du kommer att bli del av ett internationellt team på tolv personer och vara placerad på företagets kontor i Solna, norr om Stockholm.

 

Dina arbetsuppgifter består ut av:

• Planera alla installationer och frakter för kommersiella kunder

• Bistå i dagliga beslut och uppgifter i linje med Nordic Customer Care tillsammans med Manager och Country Manager

• Delta i Nordic Customer Cares projekt

• Bistå vid introduktioner av nya kollegor 

• Säkerställa att alla installationer håller god kvalitet

 

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll inom koordinering och logistik, och som har ett genuint intresse för träning och hälsa! Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper där det viktigaste för oss är att du har en positiv grundinställning – och älskar att ge service! Du har ett högt engagemang, starkt personligt driv och arbetar strukturerat och metodiskt. Vidare är du ansvarstagande och lösningsorienterad. För att lyckas i rollen behöver du kommunicera obehindrat på både svenska och engelska. I rollen kommer du att arbeta mycket mot den norska marknaden och därför är det mycket mediterande om du har god förståelse för norska både muntligt och skriftligt. För den här rollen ser vi att du har god systemvana sen tidigare och goda kunskaper i Officepaketet. Det är mediterande om du har tidigare erfarenheter från Visma Business eller Salesforce. Har du dessutom ett intresse för träning och hälsa tror vi att du kommer att trivas mycket bra hos Qicraft. 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på ett spännande, internationellt och välmående bolag med bra värderingar och positiv företagskultur. Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du kommer vara anställd på Jurek men arbeta hos vår kund. Detta är ett konsultuppdrag på sex-sju månader med start i mitten på september. Det finns stora möjligheter till andra uppdrag och samarbeten med Jureks kunder efter att uppdraget löper ut.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se

 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Nordic Planner till Qicraft