Jurek Bemanning

Administratör med erfarenhet inom redovisning

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta heltid under perioden september till maj. Du kanske har en annan sysselsättning under sommaren eller helt enkelt vill passa på att vara ledig?
Till vår kund söker vi nu en redovisningsekonom som även ska ansvara för administrationen hos vår kund. Du kommer ha en bred roll där du ansvarar för bolagets ekonomi och löner samtidigt som du arbetar administrativt med medlemsadministration och registervård.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

• Hantera den löpande redovisningen och avstämningar
• Upprätta årsbokslut
• Fakturering
• Skatte- och momshantering
• Hantera medlemsorganisationen
• Supportera medlemmar via mail och telefon
• Stötta vid planering av konferenser

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare arbetat med redovisning och självständigt ansvarat för ekonomin på ett mindre bolag och du har gärna erfarenhet av lönehantering.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en trygg och stabil person som ser vad som behöver göras. Vidare ser vi gärna att du är noggrann och har ett sinne för ordning och reda. För att trivas i rollen är du prestigelös och har en hög servicekänsla.

Du erbjuds
En trevlig och trygg arbetsplats belägen i centrala Stockholm där du som vill vara ledig, eller har annan sysselsättning, under sommarmånaderna kan komma till din rätt.
Du kommer ingå i Jureks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar ute hos kund som sitter i centrala Stockholm. Detta är ett uppdrag med start omgående.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se. Ansök på www.jurek.se
Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör med erfarenhet inom redovisning