Jurek Bemanning

Nämndsekreterare sökes till framtida uppdrag

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Just nu ser vi ett ökat behov ute hos våra kunder inom offentlig sektor i Örebro län med omnejd som har behov av nämndsekreterare. Vi söker därför dig som är tillgänglig omgående för kommande uppdrag. Omfattningen är oftast på heltid och varierar mellan 3 – 6 månader. Som nämndsekreterare arbetar du nära kommunens tjänstemän och politiker. Du samordnar och kvalitetssäkrar beredningsprocesser samt är sekreterare vid möten och ansvarar för registreringen. Utöver detta kan det också förekomma övriga handläggaruppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning med samhällsvetenskaplig inriktning mot statsvetenskap, juridik eller liknande. Vi ser även att du som söker tidigare har arbetat som nämndsekreterare eller liknande. Du har god kunskap inom exempelvis kommunal,- förvaltnings- och offentlighet- och sekretesslagstiftning. Du har mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Som person söker vi dig som är kommunikativ, inger förtroende och har lätt för att skapa relationer. Du arbetar strukturerat och noggrant. Du tar gärna eget initiativ och kan snabbt sätta dig in i ditt uppdrag.

Du erbjuds

Ett uppdrag hos någon av våra kunder inom offentlig sektor i Örebro län med omnejd. Uppdraget kan komma att variera i omfattning samt även längden på uppdraget. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV tillsammans med betyg och eventuella intyg så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:
Örebro
Örebro län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 8 mars . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 8 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nämndsekreterare sökes till framtida uppdrag