Jurek

Rekryteringskonsult inom HR till Jurek Malmö

Jurek i Malmö arbetar med de mest varierade och roliga roller man kan tänka sig i vår bransch. Vi utmanas dagligen av nya spännande förfrågningar från våra samarbetsparter. Det går bra för oss och vi behöver utöka vårt team med en rekryteringskonsult till vårt specialistområde HR. Det som präglar vårt team är arbetsglädje, kollegiala samarbeten, målorientering och stort engagemang.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som rekryteringskonsult inom HR kommer du arbeta i en affärsnära roll där du hela tiden bygger relationer med både företag och kandidater, samt verkar för att både företag och kandidater ska hitta sin perfekta match.

 

Vidare kommer du att arbeta med rekrytering av chefer, specialister och generalister inom vårt specialistområde HR till våra kunder. En dag är inte den andra lik och kraven på oss växer i takt med att arbetsmarknaden förändras och rollerna alltmer nischas. Som rekryteringskonsult hos oss ansvarar du för hela rekryteringsprocessen, från att tillsammans med våra kundansvariga "säljare" fånga upp behov hos våra kunder till att matcha rätt kandidat för uppdraget. I stort är dina huvudsakliga arbetsområden:

 

• Möten med våra kunder för behovsanalys och kravprofil

• Skriva attraktiva annonser och sammandrag av tjänster till och för digitala plattformar

• Skapa intressanta inlägg för att skapa dialog och driva trafik från bla LinkedIn

• Söka kandidater, framför allt via LinkedIn och vår egen kandidatdatabas, till de uppdrag du ansvarar för

• Jobba i nära samarbete med vår Researcher i sökandet av kandidater

• Genomföra professionella intervjuer, personlighetstester och referenstagningar

• Tillsammans med kollegorna i teamet och vår marknadsavdelning samt kundansvariga driva kampanjer och hålla Webbinars

 

Du har flera processer i gång parallellt och gillar att tempot är högt och att våra kunder vill ha en hög kvalitet. Vi är ett stolt och samlat lag som har kul ihop och vi peppar varandra i motvind och firar också våra segrar.

 

 

Vem är du?

Vi tror att du är en stjärna på att prioritera och planera och en person som gillar struktur och ordning. Du är en lösningsorienterad person som gärna hittar nya vägar och tänker kreativt i situationer som uppstår. Du har mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift, hög social kompetens och har lätt för att skapa förtroende.

 

Kollegorna är det viktigaste vi har på Jurek och du trivs som bäst när du får arbeta med människor och lyckas tillsammans i team. Du en relationsbyggare med genuint intresse för människor och har lätt för att skapa nya kontakter. Du tar ansvar för ditt arbete och har hög ambitionsnivå och drivkraft i enlighet med dina kollegor.

 

Du brinner för HR området och vi ser gärna att du har PAO-Programmet som studiebakgrund samt flera års erfarenhet i olika roller inom HR. Har du även tidigare erfarenhet som konsultchef eller rekryterare hos någon av våra kollegor i branschen – eller med rekrytering inhouse som rekryterare eller Talent Acquisition Specialist är det meriterande men inget krav. Vidare ser vi gärna att du är en social person som gärna tar ditt nätverk till hjälp för att fördjupa relationen till kunder och kandidater.

 

Sist men inte minst är du en trevlig person som delar Jureks värderingar om en inkluderande kultur där alla är med och bidrar till en glädjefylld arbetsplats.

 

 

Att jobba på Jurek

Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Du kanske redan har sett vår VD och grundare Shervin Razani i Draknästet? Om inte väntar snart säsong 2.

 

Du kommer till ett bolag där du har ett tätt samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom Ekonomi, Juridik, HR, Marknad & Kommunikation och Business Support. Tjänsten är i placerad i våra trevliga lokaler på Carlsgatan 3 i centrala Malmö.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Chef Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Sökord: Rekrytering, Bemanning, Rekryteringskonsult, Researcher, Konsultchef, Talent Acquistion

 

Område

Malmö

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 11 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rekryteringskonsult inom HR till Jurek Malmö