Jurek Bemanning

Modeintresserad redovisningsekonom och ute efter nya uppdrag?

För kunds räkning söker vi dig som är ute efter en spännande utmaning på ett trevligt och innovativt kontor i centrala Göteborg. Här får du chans att arbeta på en kreativ arbetsplats inom retailbranschen. I din roll som redovisningsekonom kommer du att ha det övergripande ansvaret för månads- samt årsbokslut gällande såväl färdigställande samt dokumentation. I rollen ingår arbetsuppgifter såsom:

 

• Löpande redovisnings

• Kund- och leverantörsreskontra

• Hantering av insättningar och betalningar

• Avkastning och moms

• Månadsrapportering till CFO

• Se till att alla finansiella transaktioner registreras i tid och följer juridiska krav

• Implementera elektronisk hantering för banken och fakturorna

• Involverad i genomförandet av nya processer för bättre intern kontroll

 

Du kommer att ha en bred roll med roliga arbetsuppgifter på ett kontor med högt i talk och härliga kollegor. Detta är en konsultanställning på 100% som sträcker sig minst 3 månader framåt.

 

 

Vem söker vi?

Är du redovisningsekonom och har arbetat i en liknande roll några år, samt har en god känsla för struktur och siffror är detta kanske rollen för dig! Här får du chans att utvecklas, ta ansvar och driva arbetet framåt i en trivsam arbetsmiljö med härliga kollegor. Vi tror att du som söker är engagerad, lyhörd, driven, noggrann och duktig på redovisning. Du är en person som har lätt för att ta dig an nya arbetsuppgifter, samtidigt som du inte är rädd för att ta hjälp av dina kollegor när det behövs.

 

Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av Navision.

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

 

Område:

Göteborg

Västra Götalands län

 

Anställning: 

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Julia Järvholm

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 mars . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 22 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Modeintresserad redovisningsekonom och ute efter nya uppdrag?