Jurek

Marknadskoordinator till Samsung

Samsung söker en driven Marknadskoordinator som är relationskapande och problemlösande som vill jobba på ett snabbföränderligt företag i framkant. I den här rollen så kommer du att säkerställa att kommunikationen följer Samsungs varumärke och du arbetar med frihet under ansvar. I denna roll kommer du göra allting från att ansvara för olika event till att projektleda arbetet inom marknad.

Du kommer att få arbeta på en arbetsplats som präglas av en stark teamkänsla där alla bidrar, samtidigt som att du arbetar självständigt mot tajta deadlines. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara följande;

- Marknadsplanering och budgethantering
- Utföra och ansvara för kampanjer
- Intern- och extern kommunikation
- Marketing Vendor Management

Vi söker dig som har något års erfarenhet av liknande tjänst hos ett internationellt företag med snabbföränderlig miljö. Du har en eftergymnasial utbildning från Högskola eller Universitet inom relevant område. Det är ett krav att du har goda kunskaper i Photoshop och InDesign samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Har du ytterligare kunskaper inom nordiska språk är detta mycket meriterande.

Som person är du serviceinriktad, problemlösande och en god kommunikatör. Du brinner för att leverera resultat och har inga problem med att arbeta mycket under höga arbetstoppar. Arbetstiderna är varierande då du arbetar med event och projekt, arbete vissa kvällar och helger kan förekomma.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Victoria Tjernström
victoria.tjernstrom@jurek.seAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 januari

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kommunikation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Marknadskoordinator till Samsung