Jurek Bemanning

Head of HR Back Office till IP-Only

IP-Onlys affärsidé är att möjliggöra digitaliseringen genom att äga, utveckla och erbjuda den bästa infrastrukturen och närliggande tjänster för det digitala hållbara samhället. Vi står inför stora globala utmaningar både vad gäller klimatförändringar och ett socialt hållbart samhälle. På IP-Only vill vi ta vår del av ansvaret. Hela vår verksamhet handlar om att skapa förutsättningar för alla att kunna ta del av det moderna digitala samhället – varje dag arbetar vi för att bygga bort bredbandsklyftan. På IP-Only arbetar ca 600 personer och vi har vårt huvudkontor mitt i City.

Nu söker IP-Only dig som vill jobba i rollen som Head of HR Back Office. I denna roll ingår att leda och utveckla ett mindre team bestående av HR-/löneadministratörer. Du kommer också att arbeta med att utveckla processer och arbetssätt samt leda outsourcingarbetet av lönefunktionen. Din närmaste chef kommer att vara HR-chefen. I HR-funktionen ingår också ett team på tre HR Business Partners, som du kommer att jobba nära tillsammans med

Vill du jobba i ett professionellt HR-team med starkt driv framåt, i en trevlig företagskultur där medarbetarna är stolta över att vara med och skapa samhällsnytta? Då kan detta vara jobbet för dig!

Rollen innefattar bland annat att:

  •  Leda och utveckla teamet för Back Office
  •  Skapa effektiva processer
  •  Skapa struktur i en snabbrörlig miljö
  •  Hålla ihop externa leverantörer

För att vara framgångsrik i och trivas i rollen är du driven och van vid att driva förändring och utveckling. Du är en äkta doer och kan samtidigt balansera det med en god förmåga att även höja blicken och jobba strategiskt. Du är strukturerad, tydlig och en skicklig kommunikatör. Du är professionell och trygg, både i din roll och som person.

Din bakgrund och erfarenhet:

  • Tidigare erfarenhet från arbetslednings-/chefsansvar
  • Goda arbetsrättsliga kunskaper
  • Tillräckliga kunskaper om lön för att kunna leda en outsourcingprocess
  • Erfarenhet Comp & Ben för att t.ex. kunna se över bonusmodellen för hela bolaget samt även ersättningspaket Meriterande med kunskap inom grundläggande ekonomi
  • Meriterande om du tidigare varit med och köpt in HR-system
  • Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ylva Ottosson

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Head of HR Back Office till IP-Only