Jurek Bemanning

Marknadskoordinator till konsultuppdrag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Arbetsbeskrivning

Vi söker efter dig som har erfarenhet av att arbeta som Marknadskoordinator och som är intresserad av att arbeta som konsult. Tjänsten innebär huvudsakligen att bevaka och ta fram engagerande content och marknadsföringsaktiviteter på den svenska marknaden. Du kommer även operativt driva och koordinera arbetet kring vår kunds synlighet i digitala kanaler, främst sajter samt sociala medier. Arbetet innebär även att du kommer sätta upp mål, driva och analysera resultaten av olika marknadsföringsaktiviteter.

Du kommer även arbeta med att vidareutveckla en affärsdrivande webbplats, SEO, kampanjer mm. För att komma till din rätt förutsätter vi att du tycker om samt har god erfarenhet av att skapa innehåll i digitala medier och göra kampanjer i sociala medier. Du har god vana av att arbeta med film, bild/rörlig media såväl som content, samt att du formulerar dig mycket väl i text för att kunna skapa innehåll i olika digitala kanaler.


Vem är du?

Du ska ha en relevant eftergymnasial utbildning inom marknadskommunikation och ca tre års erfarenhet av liknande roll. Du ska vara drivande, analytisk och effektiv. Du bör ha en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga och kunna hålla ihop många olika delar i en aktivitet. Du bör ha erfarenhet av att jobba med content marketing och sociala medier. Vidare är du en mycket god organisatör och noggrann i ditt arbetssätt.

Rollen kräver att du har mycket goda skriftliga kunskaper i svenska, samt erfarenhet av att arbeta i nyhetsbrevs- och CRM-system, Indesign, Photoshop, filmverktyg, Google Analytics och Office.


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom marknadsområdet. Uppdragen kan komma att variera i längd och även sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer antingen att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder eller bli rekryterad till någon av våra kunder.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Researcher inom Marknad, Elin Hellenius,
elin.hellenius@jurek.se

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Sista ansökningsdag

Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!
 
Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Elin HelleniusAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 12 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 mars

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kommunikation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Marknadskoordinator till konsultuppdrag