Jurek Bemanning

Ekonomiassistent för långt vikariat

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi efter en serviceinriktad och noggrann ekonomiassistent till vår kund som sitter i fina lokaler på Kungsholmen. Detta är ett vikariat som löper cirka ett år framåt med start omgående. I teamet är de fem personer och i din roll som ekonomiassistent arbetar du brett med kund -och leverantörsreskontra, avstämningar samt med andra administrativa uppgifter som förekommer både på ekonomiavdelningen och andra avdelningar.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av självständigt arbete inom ekonomi. Du har stor förståelse för det ekonomiska flödet, kan snabbt sätta dig in i nya system och har god vana av att arbeta i Excel. Vi ser att du är flytande i svenska i tal och skrift.

Som person är du positiv, självgående och utåtriktad med en hög känsla för service. Du känner ett stort ansvar i ditt arbete och lägger den tid det behövs för att göra ett riktigt bra jobb. Vidare har du skinn på näsan och tycker om att vara en servicegivare både internt och externt.

Du erbjuds
Du blir en del av ett trevligt och expansivt företag, där du får arbeta tillsammans med engagerade och drivna medarbetare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström 076-297 87 95 alt. karolina.wahlstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Välkommen in med din ansökan!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karolina Wahlström
0762-97 87 95

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 6 timmar . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent för långt vikariat