Jurek Bemanning

Marknadskoordinator sökes till internationellt bolag

Har du arbetat några år med marknadsföring och känner att det är dags för en ny utmaning? Är du en proaktiv person som gärna tar egna initiativ? Anser du att framtida utvecklingsmöjligheter är viktigt? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu en marknadskoordinator till vår kund som är en av Europas största tillverkare av kontorsprodukter. Som Marknadskoordinator ansvarar du för marknadsföringen av bolagets produkter i Norden. Du är ytterst ansvarig för den Nordiska marknaden, men tillhör det internationella marknadsteamet, vilka du har daglig kontakt med. Du rapporterar till VD. Vidare innefattar rollen bland annat:

  • Grafisk produktion i form av exempelvis produktblad, kampanjblad, affischer, broschyrer företagspresentationer, säljblad, mässmaterial och banners.
  • Ansvar för sociala medier samt underhåll av företagets hemsida
  • PR – pressmeddelanden, annonsering, presslistor och pressclippings
  • Utforma nyhetsbrev och förse bolagets kunder med nödvändig information
  • Textöversättning, från engelska till svenska
  • Nära kontakt med säljteamet för att optimera företagets försäljning

För rätt person finns goda möjligheter att utveckla rollen. Ditt driv och ditt engagemang är vad som sätter ramarna! Bolaget är inne i en starkt expansiv fas, där du kommer vara högst involverad och driva frågor inom ditt område.

Vem är du?

Personen vi söker till denna tjänst har studerat marknadsföring på eftergymnasial nivå och har därefter samlat på sig några års arbetslivserfarenhet inom området. Du har erfarenhet av- och känner dig bekväm i Adobe InDesign, Photoshop och MS Office. Har du dessutom erfarenhet av E-commerce, sociala medier och Google Analytics är det till din fördel. Vidare söker vi dig som:

  • Har enkelt för att formulera dig samt en förmåga att skapa säljande budskap, både i print och online.
  • Har goda kunskaper i engelska.
  • Erfarenhet från webbhandel är starkt meriterande. Har du även erfarenhet från FMCG ser vi det som ett stort plus.

Dina personliga egenskaper är något vi värderar högt! För att lyckas i rollen ser vi att du är proaktiv i ditt arbetssätt och självständigt driver projekt framåt. Du är kreativ ut i fingerspetsarna, har ett stort engagemang och gör det "lilla extra" för att upprätthålla en uppdaterad marknadsplan och skapa utrymme för merförsäljning. Rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt, varför det är viktigt att du är kommunikativ, social och fungerar väl i samarbete med kollegor och kunder.

Du erbjuds

Du erbjuds en varierande och spännande roll hos ett internationellt känt företag. Bolaget har sitt kontor i Vallentuna, där du sitter tillsammans med 13 kollegor som arbetar tätt ihop. För rätt person finns det även goda möjligheter till utveckling och chans att själv påverka sitt arbete och sin roll.

Denna rekrytering hanteras av Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till My Andersson på 073 745 43 11 alternativt till my.andersson@jurek.se.

Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan direkt! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Vallentuna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
My Andersson

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 12 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Marknadskoordinator sökes till internationellt bolag