Jurek

Administrativ assistent till Lebenberg Advokatbyrå

Arbetsuppgifter

I rollen som administrativ assistent ingår dels att erbjuda byråns jurister en högkvalitativ administrativ support, dels att tillhandahålla byråns klienter förstklassigt bemötande och hög servicenivå. Rollen är mångsidig och i arbetsuppgifterna ingår bland annat:

 

Administrativ support

• Administrativt stöd till jurister

• Fakturering och arbetsredogörelser

• Kontakter med myndigheter, leverantörer m.fl.

• Sammanställning av information för uppföljning och rapportering av bland annat ekonomiska mål

• Veckovis kontakt med ekonomikonsult och löpande insamling av information till bokföring

• Trivselfrågor (ordna AW, byråaktiviteter m.m.)

• Jävskontroller, klienthantering, arkivering och mycket mer

 

Receptionsarbete

• Bemanna receptionen och ta emot klienter

• Förbereda konferensrum för klientmöten och ansvara för att kontoret ser representativt ut

• Ansvara för kontorsmaterial, matleveranser m.m.

• Ansvara för telefoni - svara i telefon och hantera växeln

• Posthantering

 

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter, gärna från en liknande funktion sedan tidigare. Som person är du ansvarsfull och tycker om att ge service av högsta kvalitet. Du är prestigelös och initiativrik. I rollen krävs en hög grad av noggrannhet och vi ser att du delar vår syn på kvalitetsmedvetenhet i alla steg i arbetet.

 

Vidare har du ett personligt driv och ett högt engagemang, ser vad som behöver göras och driver dina uppdrag självständigt framåt. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Du har även god systemvana, däribland Officepaketet.

 

 

Vad vi erbjuder

Lebenberg Advokatbyrå är en nischbyrå inriktad på svensk och internationell familjerätt. Byrån erbjuder en högkvalitativ tjänsteleverans kombinerat med en lyhördhet för klientens behov. Samarbete, engagemang, etik och tillgänglighet är viktiga ledord i beskrivningen av företagskulturen. Professionalismen på byrån är hög och det ställs höga krav på alla anställda. Det finns även möjlighet för nya karriärvägar för de som vill framåt. Här får du möjlighet att utvecklas och då rollen är bred finns det möjlighet att sätta din egen prägel på tjänsten. Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta i ett starkt team med ambitiösa medarbetare.

 

I denna rekrytering samarbetar Lebenberg Advokatbyrå med Jurek. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Felicia Pettersson, felicia.pettersson@jurek.se.

 

Vi går igenom ansökningarna löpande och vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

 

Om Lebenberg Advokatbyrå

Lebenberg Advokatbyrå har funnits sedan 80-talet och är inriktad på svensk och internationell familjerätt. Byrån erbjuder rådgivning, upprättande av handlingar och biträde vid tvister, och åtar sig också domstolsförordnanden som boutredningsman och bodelningsförrättare. Lebenberg Advokatbyrå är ägarledd och har idag tio anställda, varav åtta är jurister och två ingår i den administrativa funktionen. Verksamheten bedrivs på Grev Turegatan 44 i centrala Stockholm.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Administrativ assistent till Lebenberg Advokatbyrå