Jurek Bemanning

Marknadskommunikatör till Frico

Frico är den ledande tillverkaren av luftridåer, värmestrålare och värmefläktar i Europa, representerade i 70 länder via dotterbolag eller distributörer. Huvudkontor ligger i Partille, strax utanför Göteborg och bolaget ingår i Systemair, en av de ledande koncernerna inom ventilation. Merparten av produktionen sker i Sverige samt andra ISO-certifierade produktionsenheter i Europa.

 

 

Om tjänsten
Till Frico söker vi dig som vill få chansen att arbeta i en spännande roll som marknadskommunikatör på en arbetsplats med högt i tak, härliga kollegor och en trivsam arbetsmiljö.

 

Som marknadskommunikatör kommer du att ha två stora områden att arbeta med och driva framåt – svenska mässor & roadshows samt att skapa innehåll till marknadsmaterial och hemsidor.

 

Arbetsuppgifter som ingår i dessa områden är:

• Projektleda arbetet kring mässorna
• Leda projektmöten
• Kontakt med leverantörer och boka mässbyggare
• Se till så att all logistik kring mässorna fungerar
• Skapa innehåll till t.ex. Fricos hemsida, nyhetsbrev, annonser och marknadsmaterial samt göra originalarbete i framförallt Indesign.
• Arbeta med översättningar av marknadsföringsmaterial
• Stötta kunder med marknadsupport och frågor gällande markandsföringsmaterial

 

 

Detta är en konsultanställning med start omgående som sträcker sig till maj 2019.

 

 

Vem söker vi?
För att trivas i denna rollen tror vi att du är prestigelös, hjälpsam, noggrann och självgående. Du har en utbildning inom marknadsföring/kommunikation och kanske har du arbetat i en liknande roll tidigare. Som person är du nyfiken, kreativ och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vidare ska du ha erfarenhet av Indesign och om du även kan Photoshop eller Illustrator är det meriterande. Det är viktigt att du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

 

 

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos Frico. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se eller 031-7128350.

 

Ansök på www.jurek.se

 

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Julia Järvholm

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 29 september . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Marknadskommunikatör till Frico