Jurek

Orderadministratör till läkemedelsbolag i Uppsala

Har du erfarenhet av orderadministration eller spedition och söker möjligheten att få bekanta dig med ett läkemedelsföretag som befinner sig i en spännande och stor expansiv fas? Är du serviceminded ut i fingerspetsarna och kommunikativ samtidigt som du är strukturerad och driven? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper.

 

Uppdraget pågår i 6 månader med stor möjlighet till förlängning, start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som ordermottagare/speditör är du en viktig del av kedjan och kommer vara en betydelsefull kollega i teamet. Rollen är koordinerande till sin karaktär och du kommer arbeta med både import och export, samt ha många interna och externa kontaktytor både nationellt och internationellt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

 

- registrera inköpsordrar

- skapa och distribuera skeppningsdokument

- avisera skeppningsdokument och transportinformation

- boka transporter

- fakturahantering

- utreda/följa upp frågor och problem som kan uppkomma kopplat till arbetet

 

 

Om dig

För att lyckas i rollen som orderadministratör/speditör ser vi att du har minst 2 års erfarenhet av en liknande tjänst och arbetsuppgifter alternativt motsvarande utbildning. Du är van vid att arbeta i olika dataprogram och lär dig snabbt nya, samt är bekväm med att både prata i telefon och maila på svenska och engelska. Har du erfarenhet av M3, Excel, D2 och TrackWise är det starkt meriterande.

 

Vi söker dig som brinner för att ge bra service, driver ditt arbete framåt och som arbetar lika bra självständigt som i samarbete med andra. Du är kommunikativ och har stor social förmåga, samtidigt som du är strukturerad och lösningsorienterad. Vidare trivs du med ett arbete där arbetsuppgifter hanteras parallellt och där du ges stort ansvar att utföra ditt jobb så bra som möjligt.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

 

Område: Uppsala

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 5 januari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Orderadministratör till läkemedelsbolag i Uppsala