Jurek

Marketing & Sales Coordinator till BMW Northern Europe

Marketing & Sales Coordinator inom Accessories & Lifestyle till BMW Northern Europe

Har du en bakgrund inom marknadsföring och försäljning, söker din nästa utmaning och är nyfiken på bilbranschen? Får du ofta höra att du har en stark kommunikativ förmåga och en tydlig känsla för affären? Trivs du som bäst när du får arbeta i en varierad roll och hantera kampanjer för ett brett produktutbud? Då kan rollen som Aftersales Accessories Specialist hos BMW vara rätt möjlighet för dig!

 

Hos BMW blir du en del av en internationell och dynamisk miljö, där du representerar ett starkt varumärke. I rollen som Aftersales Accessories Specialist kommer du ansvara för att utveckla marknadsförings- och försäljningskanaler för ett brett spektrum av produkter inom området Accessories and Lifstyle. Du har ett tätt samarbete med såväl ditt närmsta team som BMW:s återförsäljarnätverk och har en central roll i att driva kampanjer för sju europeiska marknader.

 

 

Rollen kommer även innebära:

• Att driva och koordinera kampanjer inom Accessories & Lifestyle i linje med aktuell varumärkesstrategi

• Du fungerar som en central länk mellan National Sales Company och återförsäljarnätverket

• Att arbeta för att öka intresse och medvetenhet för produkter inom Accessories & Lifestyle till återförsäljare samt utveckla point of sales för försäljnings- och marknadsföringskampanjer

• Förse återförsäljare med utbildning, bästa praxis och teknisk support

• Kontinuerlig uppdatering av produktlanseringar och ändringar i tillbehörssortimentet

• Utveckla och underhålla aktuella mätverktyg för att säkerställa försäljningsresultat inom ramen för Accessories & Lifestyle på återförsäljarnivå.

 

 

Vem är du?

För att bli framgångsrik i denna roll har du ett stort engagemang, en förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt och en tydlig struktur i ditt arbete. Du har en affärsorienterad inställning och en kommersiell förståelse. Vidare är du proaktiv i ditt arbetssätt, med en förmåga att kunna parera en bredd av ansvarsområden parallellt – alltifrån att samordna kampanjer, anordna utbildningar till mer administrativt arbete. Du har enkelt för att utrycka dig i både tal och skrift och blir ofta beskriven som en god kommunikatör.

 

Du känner dig bekväm med att arbeta i Excel och PowerPoint. Har du dessutom tidigare erfarenhet av SAP-system ser vi det som en stor fördel. Rollen innebär många kontaktytor, både lokalt och tvärfunktionellt i den nordeuropeiska organisationen, vilket kräver att du har en god samarbetsförmåga. Du pratar och skriver obehindrat på engelska samt minst ett av de skandinaviska språken (svenska, danska eller norska). Rollen kommer innebära vissa resor till de olika marknaderna.

 

 

Om ansökan

Detta är ett konsultuppdrag som löper tillsvidare via Jurek, med placering hos BMW. Önskvärd start är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Låter detta som din nästa utmaning? Skicka då in din ansökan innehållande CV och personligt brev direkt! Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Cajsa Malm på cajsa.malm@jurek.se eller My Andersson på my.andersson@jurek.se

 

Sökord: Sales Coordinator, Marketing, Marketing & Communication, Automotive, product specialist, campaign specialist, campaign coordinator.

 

Område: Sollentuna

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 27 augusti

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Marketing & Sales Coordinator till BMW Northern Europe