Jurek Bemanning

Kommunikatör på 50% till internationellt bolag i Södertälje

Arbetsbeskrivning
Vi söker för kunds räkning en Kommunikatör med fokus på informationssäkerhet. Uppdraget är på 50% i 6 månader hos ett internationellt bolag som är verksamt inom fordonsbranschen.

Som Kommunikatör kommer du att förstärka Kommunikationsteamets arbete med informationssäkerhet. Dina huvudsakliga arbetsområden kommer att vara att producera ISec medvetenhetsstrategi, skapa en program- och kommunikationsplan samt implementera informationssäkerhetsmaterial till organisationen. Du kommer även att underhålla företagets hemsida med fokus på storytelling.

Du kommer att arbeta självständigt men också samarbeta och ha daglig kommunikation med andra avdelningar inom organisationen. Du kommer själv att ansvara för att planera och strukturera ditt arbete för att möta deadlines


Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande roll och stort intresse för informationssäkerhet. Du har tidigare arbetat strategiskt och operativt med kommunikation och har eftergymnasial utbildning inom Information/Kommunikation.  För att lyckas i rollen bör du ha stort intresse för teknik och fordon.

Du är en god kommunikatör och skribent och har dokumenterad erfarenhet från tidigare arbete med text och bild inom området. Som person är du noggrann, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Du bör ha goda kunskaper i Adobeprogrammen, MS Office samt tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska.


Du erbjuds

Du erbjuds spännande uppdrag i Södertälje hos ett välkänt bolag i fordonsindustrin. Detta är konsultuppdrag på 6 månader ute hos kund, vilket innebär att du kommer vara anställd som konsult via Jurek Rekrytering & Bemanning. Kunden träffar kandidater löpande för intervju, har du några frågor gällande uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef, Victoria Tjernström, på victoria.tjernstrom@jurek.se


Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, Business Support samt marknad och kommunikation.

Sökord: Kommunikatör, Informatör, Strateg, Storytelling
 
Område:

Södertälje
Stockholms län

Anställning:

Visstid Deltid

Kontakt:

Victoria Tjernström
victoria.tjernstrom@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 18 november

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kommunikatör på 50% till internationellt bolag i Södertälje