Jurek Bemanning

Mäklarsamfundet söker jurist

Mäklarsamfundet samlar, som den äldsta och största bransch– och medlemsorganisationen, 80 procent av landets fastighetsmäklare. Dotterbolaget Mäklarsamfundet Service i Sverige AB, där verksamheten bedrivs består av tre enheter; däribland Juridik. Nu söker vi ytterligare en jurist till vårt team.


Arbetsbeskrivning

I rollen som jurist på Mäklarsamfundet blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ge rådgivning och information till våra medlemmar. Du är med och justerar befintliga standardavtal genom tillägg och andra individuella anpassningar så att det slutliga avtalet anpassas efter förutsättningarna i varje enskild fastighetsförmedling. Du kommer också hjälpa medlemmarna med tvistlösning och företräda dem inför domstol och myndigheter, mestadels skadestånds- och fordringstvister och tillsynsärenden. Vidare kommer du att hålla utbildningar och föreläsningar för medlemmarna.


Vem är du?

Vi söker dig som har 2-3 års arbetslivserfarenhet efter din juristexamen. Du har ett särskilt intresse för fastighets- och boenderätt, processrätt samt fastighetsmäklarjuridik, och erfarenhet av familjerätt och skatterätt är meriterande. Då processföring ingår i arbetsuppgifterna är det av vikt att du har intresse av processföring. Vi ser gärna att du har någon erfarenhet från rådgivning i boendefrågor eller från mäklarbranschen men det är inte ett krav. Som person har du en god social förmåga, hög servicekänsla och förstår vikten av att skapa och bevara goda relationer. Du är van att arbeta självständigt och kan hantera en mängd olika ärenden samtidigt. Du är engagerad, kommunikativ och har mycket lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Juristavdelningen består av chefsjuristen samt fem jurister och du rapporterar direkt till chefsjuristen.


Du erbjuds

Mäklarsamfundet erbjuder ett socialt och utåtriktat arbete med intressanta arbetsuppgifter. Arbetet ger dig en unik möjlighet till att utvecklas inom ett specialområde samtidigt som du får arbeta brett med allmän affärsjuridik och processande. På Mäklarsamfundet satsar vi på att medarbetarna ska trivas, utvecklas och ha en bra balans mellan arbete och fritid och är en flexibel arbetsplats. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.


Ansökan   

Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Mäklarsamfundet med Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Elvung på telefonnummer 0700 90 18 85 alternativt 
maria.elvung@jurek.se.

Varm välkommen med din ansökan!


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Maria ElvungAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Mäklarsamfundet söker jurist