Jurek Bemanning

Skadechef till försäkringsförmedlare (konsultuppdrag)

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en konsult med gedigen erfarenhet inom försäkringsbranschen. Du kommer att rapportera till bolagets VD och främst arbeta med reglering av transportansvarsskador.

Omfattning: ca 60-100%
Uppdragslängd: 3-6 mån
Start: så snart som möjligt
Placering: Stockholm (norrort) eller Malmö. Resor i tjänsten främst inom Norden kan förekomma.


Din profil

Du har ca 10 års erfarenhet av att arbeta med försäkringar och stor erfarenhet av att reglera transportansvarsskador. Exempelvis har du arbetat med att reglera skador på ett försäkringsbolag eller på en speditörsbolags skadeavdelning. Det är meriterande men inte ett krav om du har en juristexamen.

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se

Välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Deltid

Kontakt:

Agnes Smedberg


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Skadechef till försäkringsförmedlare (konsultuppdrag)