Jurek

Lönespecialist till spännande uppdrag!

Är du en erfaren, trygg och kompetent lönespecialist som står redo för ditt nästa uppdrag? Tycker du det är spännande när du direkt får kliva in i hetluften och bidra från start? Då kan du vara den konsult vår kund behöver!

 

Kort om uppdraget

Till vår kund i säkerhetsbranschen söker vi nu en erfaren lönekonsult som vill kliva in och stötta upp dem under två lönekörningsperioder. Du blir en del av ett löneteam om två personer som hanterar cirka 250 tjänstemannalöner i Hogia Lön +, där ni kommer arbeta tätt tillsammans för att säkerställa en korrekt- och kvalitativ lönehantering.

 

Start för uppdraget är 1/10 och det löper därefter två månader framåt. Omfattning kan vara mellan 75-100%, beroende på din preferens.

 

Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag är troligen en van konsult, med en gedigen erfarenhet och trygghet inom löneområdet. Du har enkelt för att sätta dig in i nya sammanhang och är van att snabbt kliva in, förstå och bidra. Har du tidigare erfarenhet av Hogia Lön+ ser vi det som ett stort plus, men inte ett krav.

 

Låter detta som något för dig? Skicka in din intresseanmälan direkt eller hör av dig till ansvariga konsultchefer My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 september

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Lönespecialist till spännande uppdrag!