Jurek

Ekonomiassistent till Lindskog Malmström Advokatbyrå

Arbetsuppgifter

För Lindskog Malmström Advokatbyrå söker vi nu en ekonomiassistent där ditt huvudsakliga ansvarsområde innebär självständigt arbete inom fakturering och påminnelsehantering. För rätt person finns möjligheter att utveckla rollen och bistå övriga ekonomiteamet, framförallt med enklare konkursbokföring och momshantering. Arbetet kommer till stor del att bestå av förberedelser inför fakturering, utställande av fakturor och viss dokumenthantering.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Framtagning av fakturaunderlag

• Kundfakturering

• Påminnelsehantering

• Stöttning i övrig löpande bokföring

 

Vem är du?

Vi söker dig som har något års erfarenhet från rollen som ekonomiassistent eller av kundreskontra/fakturering. För att trivas i rollen bör du vara prestigelös, ha förmåga att jobba i ett högt tempo och lite skinn på näsan. Erfarenhet från liknande arbete på en advokatbyrå är meriterande men inte ett krav. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Lindskog Malmström Advokatbyrå sitter i attraktiva lokaler vid Norrmalmstorg. Du kommer att bli en del av ekonomiteamet på tre personer och rapporterar direkt till ekonomichefen. Önskvärd start för denna tjänst är i oktober eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en heltidstjänst. Anställningen kommer att inledas med en introduktionsperiod. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se eller Sara Winberg sara.winberg@jurek.se

 

Om Lindskog Malmström

Lindskog Malmström Advokatbyrå erbjuder kvalitativ och engagerad rådgivning inom områdena allmän affärsjuridik, fastighets- och miljörätt, private law, obeståndsrätt samt skatterätt. Byrån har idag ca 45 medarbetare och sitter i centralt belägna lokaler vid Norrmalmstorg i Stockholm (läs gärna mer på www.lmlaw.se).

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till Lindskog Malmström Advokatbyrå