Jurek

Lönespecialist till Mannheimer Swartling

Brinner du för löneadministration och känner att det är dags för en ny utmaning? Lockas du av att tillhöra en organisation med ambitiösa och kompetenta medarbetare? Blir du ofta beskriven som strukturerad, effektiv och hjälpsam? Då borde du läsa vidare om rollen som lönespecialist hos Mannheimer Swartling


Arbetsbeskrivning

I rollen som lönespecialist kommer du hantera löneprocessen för ca 550 medarbetare i Sverige tillsammans med ytterligare en kollega. Du tillhör ekonomiavdelningen som består av 18 personer och rapporterar till redovisningschefen.

I arbetsuppgifterna ingår att hantera företagets förmåner såsom friskvård, hushållsnära tjänster och föräldralön samt informerar medarbetare om villkor. Mannheimer Swartling har lagt ut hantering av pensioner externt och du kommer att sköta uppföljning och kontroll av dessa.

Beroende av den sökandes erfarenhet och intresse kan även ytterligare uppgifter inom Comp & Ben bli aktuella, exempelvis arbete med marknadslönedata, lönekartläggning och lönerevision.


Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har flerårig erfarenhet av löneadministration och är trygg och självständig i hela löneprocessen. I grunden har du sannolikt en eftergymnasial utbildning inom lön, alternativt motsvarande förvärvat genom arbetslivserfarenhet.

Vidare ser vi att du:
• Är förändringsbenägen – du trivs att vara med och utveckla rutiner och processer.
• Är noggrann och metodisk i ditt arbetssätt – du har en förståelse för vikten att kvalitetssäkra ditt arbete
• Brinner för att ge service och samt leverera hög kvalitet i ditt arbete
• Du trivs med att ha många kontaktytor inom organisationen men är en person som samtidigt har en hög integritet
• Du är serviceinriktad och har ett positivt sätt
• Du har förmåga att arbeta effektivt och trivs i ett stundvis högt tempo och kan hantera tidvis snäva tidsramar


Du erbjuds

Mannheimer Swartling erbjuder dig en möjlighet att få arbeta i en organisation med ambitiösa och motiverade medarbetare med service av allra högsta klass i en bra arbetsmiljö.
Mannheimer Swartling sitter i centrala lokaler nära Stureplan med gym och restaurang i huset.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning och tillträde sker efter överenskommelse. Företaget erbjuder förmånliga personalförmåner.

I denna rekrytering samarbetar Mannheimer Swartling med Jurek Rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Grundström på nina.grundstrom@jurek.se. För frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Grundström, nina.grundstrom@jurek.se. Observera att vi ej tar emot ansökan via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget

Mannheimer Swartling erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning i Sverige och globalt. Bland våra klienter finns framstående svenska och internationella företag och organisationer. Våra omkring 400 jurister är specialiserade inom olika affärsjuridiska områden och branscher. Vi strävar efter att förstå våra klienters affärsmässiga utmaningar och använder vår juridiska spetskompetens för att hitta de bästa lösningarna. Hållbarhet, liksom våra grundläggande värderingar – affärsfokus, kvalitet och laganda – är integrerade delar i byråns verksamhet. Mannheimer Swartling har 560 medarbetare och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bryssel, New York, Moskva, Hong Kong och Shanghai.
 
Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 februari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Lönespecialist till Mannheimer Swartling