Jurek

Executive Assistant till ett nordiskt bolag mitt i City

Vi söker nu en framåtriktad Executive Assistant som brinner för att leverera på hög nivå i en snabbfotad kontext. Du kommer stötta VD och koncernledning, men också ansvara för Office management på vår kunds trevliga Stockholmskontor.

 

Exempel på dina arbetsuppgifter

• Koordinera fysiska möten med olika intressenter

• Agera mötessekreterare och jobba med action-listor

• Ansvar för VD´s kalender, resebokningar och utläggsredovisningar

• Office management

• PowerPoint-presentationer och förbereda annan dokumentation inför möten

 

Personliga egenskaper och kompetenskrav

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från en liknande assistentroll. Du har eftergymnasial utbildning eller akademisk examen och är mycket duktig att skriva både på engelska och svenska. En alternativ bakgrund kan vara att du är relativt nyexaminerad och arbetat parallellt med studier och ser detta som ett kliv in i en administrativ och spännande karriär.

 

Som person är du självgående, noggrann, positiv, nyfiken och flexibel. Du är vass på att planera din tid på ett effektivt sätt, driver på, är proaktiv och brinner för att leverera på högsta servicenivå. Vidare har du mycket goda kunskaper i Officepaketet, framför allt Power Point, och har generell lätt att lära nya system och ny teknik.

 

Vi ser fram emot att få din ansökan snarast möjligt, och har du frågor om tjänster kontakta evelina.thimper@jurek.se 070-696 67 10 eller ylva.ottosson@jurek.se 0733914108

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 april

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Executive Assistant till ett nordiskt bolag mitt i City