Jurek Bemanning

Lönespecialist till kortare uppdrag i centrala Sthlm i sommar!

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är en självständig, driven och strukturerad Lönespecialist/Lönekonsult som vill arbeta hos ett spännande bolag som sitter i fina lokaler på Östermalm. Du kommer att få ansvara för lönekörningen i augusti då ordinarie personal är på semester, så därför är det av största vikt att du självständigt kan arbeta med alla delar i löneprocessen i systemet Hogia. Du kommer att behövas på plats under v. 32 -33 men arbetstiden/dagarna är flexibla så länge allt är färdigställt till den 22:a augusti.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av självständigt lönearbete. Vi ser gärna att du är van vid att arbeta med tjänstemannalöner och kollektivavtal. Du har en akademisk utbildning inom Lön/Ekonomi samt talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Tidigare erfarenhet av lönesystemet Hogia är ett krav. Det är viktigt att du snabbt kan sätta dig in i olika processer och få förståelse för vad som ska prioriteras. Du kommer att ansvara för totalt 150 löner hos ca. 10-15st små/medelstora företag.

Du erbjuds

Ett kort uppdrag för dig som vill ta dig an ett extra projekt i sommar och som vill få in en fot hos ett spännande företag! Du kan få vara med på lönekörningen i juni/juli för att se hur allt går till, innan du självständigt ansvarar i augusti. För rätt person finns det stor chans till att få stötta företaget vid fler tillfällen i höst vid behov. Du kan antingen vara underkonsult eller anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.

Område: Stockholm

Anställning: Deltid

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Lönespecialist till kortare uppdrag i centrala Sthlm i sommar!