Jurek

Senior M&A-jurist till Deloitte Legal i Stockholm

Deloitte erbjuder tjänster inom juridisk rådgivning, revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 415 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också.

 

Deloitte Legal växer och vi söker nu en senior M&A-jurist som vill vara med på vår tillväxtresa. Är du rätt person ges du i rollen goda möjligheter att växa och utvecklas som jurist, projekt- och arbetsledare.

 

Om rollen

På Deloitte Legal arbetar vi för att erbjuda våra klienter äkta helhetslösningar där kvalitativ legal rådgivning, branschkunskap och kommersiellt tänkande kombineras med tekniska lösningar. Hos oss på Deloitte Legal blir du del i ett proaktivt och växande team bestående av jurister med bred kunskap inom bland annat M&A, bolagsrätt, arbetsrätt, avtalsrätt och privacy.

 

I denna roll kommer du tillsammans med Head of M&A att ansvara för att fortsätta att bygga upp M&A-gruppen genom rekrytering, kompetensöverföring till yngre kollegor och marknadsföring. Du kommer ha en projektledande roll i våra M&A-uppdrag.

 

Dina arbetsuppgifter kommer till största del bestå av varierande juridiska frågor gällande transaktioner och omstruktureringar med fokus på M&A, aktiebolagsrätt och avtalsskrivning. Du kommer att arbeta med hela Legal Sverige samt i team nära Deloittes övriga affärsområden inklusive Corporate Finance, Financial Advisory och Tax. Dina klienter kommer att bestå av alltifrån noterade internationella bolag till svenska mellanstora bolag inom olika branscher. Rollen är placerad i Stockholm och du rapporterar till Head of M&A.

 

Vi söker dig som

•  Har en svensk juristexamen och ca 3-7 års erfarenhet från advokatbyrå, revisionsbyrå eller bolag.

• Har bred affärsjuridisk kompetens med fokus på transaktioner och kommersiella avtal.

• Har stor vana att driva projekt, granska och förhandla transaktionsrelaterade avtal.

• Gillar att ta stort eget ansvar och uppskattar snabba beslutsvägar.

• Tilltalas av att få vara med och fortsätta bygga en affärsjuridisk verksamhet med stöd av världens största konsultfirma.

 

Det är viktigt för oss att du, förutom att vara ambitiös och lösningsorienterad, även har social kompetens samt ett stort intresse för affärsjuridik och drivs av att göra affärer. Du trivs i en internationell miljö, är prestigelös, uppskattar att arbeta i team och att bygga relationer. Då du kommer att arbeta mycket i internationella projekt tillsammans med våra kollegor över hela världen krävs det att du har en utmärkt förmåga att utrycka dig i tal och skrift på engelska.

 

Vi erbjuder

Som anställd på Deloitte blir du en del av världens största internationella konsultbyrå med kontor i 150 olika länder. Du arbetar och kompetensutvecklas i en internationell miljö tillsammans med Deloitte Legals ca 2 500 jurister över hela världen. Möjligheter till arbete vid Deloittes andra kontor runt om i världen finns.

 

Deloitte satsar stort på kompetensutveckling, bland annat i form av individuella utvecklingsplaner, en privat coach, individuell feedback, utbildningar inom såväl juridik som branschkunskap och ledarskapsträning.

 

Vi värdesätter att du balanserar arbete med fritid och du erbjuds en flexibel arbetsplats med möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Deloitte med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076-002 69 21 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 augusti

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior M&A-jurist till Deloitte Legal i Stockholm