Jurek Bemanning

Lönekonsult sökes till uppdrag på deltid

Har du arbetat som lönekonsult i några år och söker ett flexibelt uppdrag på deltid? Har du tidigare arbetat mot större internationella kunder? Är du självgående, strukturerad och lösningsorienterad i ditt arbetssätt? Då kan det vara dig vi söker!


Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en senior lönekonsult för ett uppdrag på deltid - vi välkomnar även dig som underkonsult! Detta är ett uppdrag med start i juni/juli och som förväntas fortlöpa tillsvidare. I rollen kommer du att ha ansvaret för en stor internationell kund och självständigt hantera hela löneprocessen. Arbetet kommer att vara förlagt i huvudsak under lönekörning men du kommer även vara kontaktperson gentemot kunden under resten av månaden.


Vem är du?
Vi söker dig som har minst 3-4 års erfarenhet av outsourcing och som är van att arbeta med stora bolag. Om du har erfarenhet av internationella kunder, och då särskilt arbete med Expatriater, ser vi det som meriterande. 

För att trivas i rollen tror vi att du är trygg och konsultativ i din framtoning. Du är noggrann, har ett strukturerat arbetssätt och trivs bäst i ett högt tempo. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Vidare har du goda kunskaper i Excel.


Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar hos vår kund som sitter vid S:t Eriksplan. Det är ett uppdrag på deltid men omfattningen kan variera beroende av dina önskemål och förutsättningar.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se. Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se
Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 juni

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Lönekonsult sökes till uppdrag på deltid