Jurek

HR Business Partner till Filippa K i Stockholm

Du har nu möjlighet att kliva på en spännande roll som HR Business Partner på ett internationellt modehus i ett år framåt!

Drivs du av att arbeta mångsidigt med hela HR området där ingen dag är den andra lik? Brinner du för att skapa den bästa möjliga medarbetarupplevelsen? Att få arbeta både operativ och strategiskt där du har en nyckelroll, samtidigt som du arbetar coachande och utvecklande? Då är det här tjänsten för dig, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR Business Partner på Filippa K kommer du att arbeta ledande och utvecklande med HR-initiativ som syftar till att stärka ledarskap, varumärke och medarbetarnas engagemang. Stort fokus kommer vara på områden som Mångfald & Inkludering, Förändringsledning, Lärande & Utveckling, Rekrytering och Performance Management.

 

Du kommer att arbeta tillsammans med en HR Partner för DTC (Direct to Consumer), Payroll och People Operations Coordinator för att säkerställa att ett bra HR-stöd ges till både chefer och medarbetare. Rollen är mångsidig och du kommer att arbeta både operativt och strategiskt med var och en av delarna.

 

Dina ansvarsområden kommer att omfatta:

• Ansvar för att driva alla HR-områden och processer framåt.

• Driva och fortsätta att utveckla områdena mångfald och inkludering, förändringsledning, lärande och utveckling, rekrytering och performance management.

• Arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar.

• Teamledning av Payroll och People Operations Coordinator.

• Att arbeta nära organisationens ledare och stötta dem i alla HR-relaterade frågor, samt coacha dem i att utveckla sin ledarskapsförmåga.

• Samla insikter och initiera nya projekt för att förbättra arbetsrelationer, produktivitet och engagemang.

 

 

Om Dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda ett team med förmåga att motivera och utveckla teamet till nästa nivå. Du har även tidigare erfarenhet av att arbeta fackligt och har ett intresse för IT-verktyg och system. För att lyckas i denna roll är du en resultatorienterad och energisk person som är öppen för förändringar. Vidare har du en naturlig förmåga att bygga relationer och kommunicera tydligt på alla nivåer.

 

 

Kvalifikationer

• En examen inom Human Resources eller motsvarande.

• Minst 5 års erfarenhet av HR, gärna i en internationell miljö.

• Behärskar engelska och svenska flytande, både i tal och skrift.

• Tidigare erfarenhet av arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar.

 

 

Du erbjuds

Tjänsten är ett vikariat på heltid placerad i Stockholm i 1 år framåt med tillträde i april 2022. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Hanna Kaponen på hanna.kaponen@jurek.se.

 

 

Om Filippa K

Filippa K grundades av den hyllade svenska modedesignern Filippa Knutsson 1993 och har vuxit internationellt till att bli ett känt namn synonymt med skandinavisk stil. Tidlösa silhuetter omtolkas inom ramen för det moderna livet, med experthantverk och uppmärksamhet på detaljer som resulterar i ready-to-wear kollektioner för kvinnor och män. Det Stockholmsbaserade modehuset har nu över 200 anställda över hela Europa, och fortsätter sin resa mot global expansion vägledd av ett uppdrag av medveten konsumtion: att skapa färre, bättre plagg, designade för att hålla.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner till Filippa K i Stockholm