Jurek

Löneekonom till byggkoncern i Solna

Arbetsbeskrivning
I den roliga och viktiga rollen som löneekonom hos vår kund kommer du att hantera allt som händer efter att löneadministratörerna och lönespecialisterna har utfört sitt arbete. Du kommer ingå i ett team som består av 5-7 medarbetare. Teamets leveranser består förutom avstämningar även av hantering av kostnadsersättningar såsom traktamenten, resor och utlägg. Därför behöver du ha förståelse för moms- och skatteregler. Det finns mycket energi och glädje i gruppen med många duktiga medarbetare som kavlar upp ärmarna vid behov som arbetar tillsammans för att säkerställa rätt lön och löneredovisning! Du kommer att rapportera till löneredovisningschefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Månatliga och kvartalsleverans av AGI-avstämningar
Se över lönerelaterade konton för avstämning
Utreda eventuella diffar
Deklarationsinlämning
Säkerställa bokföringskontroller i samband med lönekörning samt kvalitetssäkra
Hantera skattefrågor kring mobilitet, övriga skattefrågor och internkontroll.
Support och stöd till verksamheten som en del av Shared Service

Vi ser gärna att du är serviceinriktad, lyhörd och gillar att ta ansvar. Viktigt är också att du trivs i ett högt tempo och är strukturerad och engagerad.


Du erbjuds

Du erbjuds en roll som löneekonom på ett av nordens största arbetsgivare inom sin sektor. Kunden sitter idag i nya och fräscha lokaler i Solna/Järva krog. Du kommer erbjudas ett konsultuppdrag med omgående start och som kommer fortlöpa till januari 2021. Det finns även goda chanser att bli överrekryterad, dock är det inget som kan garanteras. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Solna
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 4 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Löneekonom till byggkoncern i Solna