Jurek Bemanning

Affärsinriktad administrativ assistent till spännande bolag

Arbetsbeskrivning
Som Administrativ assistent kommer du att övervaka det dagliga arbetet och ge administrativt stöd till den skandinaviska organisationen. Du kommer att ha många kontaktytor i organisationen och rapportera till GM i Danmark. Detta är en ny position, varför du kommer ges stor möjlighet att själv påverka hur rollen utformas. Du kommer vara en nyckelperson i bolagets framtida utveckling!


Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis innebära:

  • Du kommer bidra med administrativ support, framförallt till den svenska organisationen, där du även förväntas ha en överblick över det operativa arbetet
  • Analysera, utveckla och effektivisera organisationens befintliga processer och rutiner
  • Delta och föra protokoll vid sammanträden såväl som aktivt följa upp beslut
  • Koordinera och planera diverse projekt inom organisationen


Din profil

För att lyckas i rollen har du ett starkt driv samt en förmåga att arbeta proaktivt. Du är självgående och van att leda och driva egna projekt. Vidare har du en god analytisk och strategisk förmåga med känsla för helheten. Du är positiv, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.


Vi tror att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll - känner dig trygg i din egen kompetens och gärna tar egna initiativ. Det är viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i båda tal och skrift.Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll på ett bolag som bidrar med stor samhällsnytta. Du kommer att tillhöra en positiv och dynamisk organisation och vara placerad på organisationens kontor i Kista.


Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning, på initialt 6–8 månader med start enligt överenskommelse. För rätt person finns därefter god chans till överrekrytering hos kund. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se.Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 


Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Affärsinriktad administrativ assistent till spännande bolag