Jurek Bemanning

Löneadministratörer till konsultuppdrag i Stockholmsområdet

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Talent Acquisition Partner till ett internationellt bolag med start i slutet augusti. I rollen kommer du att arbeta med talent attraction, urval och employer branding. 

I rollen har du daglig kontakt med chefer och arbetar från start till mål med rekryteringsprocesser. Du hanterar allt från attraktion av kandidater till urval och intervjuer. Du kommer att arbeta på det svenska huvudkontoret men även ha mycket kontakt med ett andra team baserade i Polen, Egypten och Frankrike. Du kommer att arbeta på både engelska och svenska där du arbetar brett med människor från olika kulturer och länder.

Du kommer arbeta med employer branding och rekrytering med digitalt fokus. 

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat brett med rekrytering tidigare där du hanterat hela kedjan. Du är en van kommunikatör och kan samarbeta med kandidater och beställande chefer. Vidare söker vi dig som har mycket goda kunskaper i Office-paketet samt är flytande i engelska, både muntligt och skriftligt.

Som person söker vi dig som har en god kommunikativ förmåga samt är duktig på att planera och organisera ditt arbete. Du ska vara kreativ, flexibel och nyfiken. Vi ser gärna att du har en digital förståelse och att du gillar att tänka utanför boxen. 

Du erbjuds

Ett spännande uppdrag på ett internationellt bolag. Det är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos vår kund. Startdatum för tjänsten är 22 augusti och uppdraget förväntas pågå i 6 månader. För rätt person finns det även möjlighet för anställning direkt hos kunden efter 6 månader. Vår kund sitter centralt på Kungsholmen och tjänsten är på heltid.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag på www .jurek.se. Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 20 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Löneadministratörer till konsultuppdrag i Stockholmsområdet