Jurek

Löneadministratör till internationellt bolag i Kungsbacka!

Vill du bli en del av ett engagerat och växande företag i en stor förändringsprocess? Nu söker vi dig som vill arbeta i en spännande och utvecklande roll som Löneadministratör på ett internationellt bolag i Kungsbacka! Detta är ett konsultuppdrag med start per omgående som sträcker sig till juni, med väldigt goda möjligheter till förlängning.

 

Uppdragsbeskrivning och huvudansvar

Som Löneadministratör kommer du att ansvara för lönebearbetningen för cirka 200 medarbetare, främst för anställda i Sverige med varierande anställningsformer. Du kommer att ansvara för att samordna och förbereda löneuppgifter och säkerställa leveransen av lönerna. Du kommer också att ansvara och genomföra de rapporteringar som är kopplade till lön och slutligen sköta lönekörningen.

 

Vem söker vi till rollen?

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet inom löneadministration som har god förståelse för flödeshanteringen av lönehantering. Du har med fördel ett stort intresse för siffror och noggrannhet bör vara en naturlig egenskap hos dig. För att trivas i rollen har du lätt för att anpassa dig efter rådande situation och hjälper till där det behövs. I rollen som Löneadministratör kommer du att ha många kontakter med företagets medarbetare, chefer och även externa parter, därför är det viktigt att du är pedagogisk och tydligt i ditt sätt att kommunicera.

 

Kvalifikationer

• Eftergymnasial utbildning i ekonomi, lön eller likvärdigt relevant område

• Minst 3 års arbetslivserfarenhet av arbete med lön

• Goda kunskaper inom löneadministration

• Goda kunskaper inom lönesystemet Agda

• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

 

Du erbjuds

Ett utvecklande konsultuppdrag som Löneadministratör i Kungsbacka. Detta är ett konsultuppdrag med start per omgående som sträcker sig till juni, med väldigt goda möjligheter till förlängning.

 

Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

 

Område

Kungsbacka

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Kungsbacka . Publicerat : 9 januari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Löneadministratör till internationellt bolag i Kungsbacka!