Jurek

Löneadministratör sökes till universitet

Just nu söker vi en löneadministratör till en spännande arbetsplats inom offentlig sektor. Har du minst tre års arbetslivserfarenhet som löneadministratör, erfarenhet av statliga kollektivavtal och nyfiken på nytt uppdrag? Välkommen in med din ansökan!


Arbetsbeskrivning

Som löneadministratör kommer du att bearbeta och kontrollera löneunderlag, ta fram lönelistor, rapporter och statistik. Vidare kommer du att redovisa skatter, arbetsgivaruppgifter och sammanställa tid- och frånvarorapporter. Du kommer även att svara på frågor från anställda så som lön och semesterledighet och arbeta med hela lönehanteringen fram till lönekörningen.


Vem är du? 

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande och har minst 3 års erfarenhet av löneadministration. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt god datorvana.

Meriterande är om du också har:
• Lönespecialistutbildning eller motsvarande
• Kunskaper om statliga kollektivavtal
• Erfarenhet av att utbilda och informera i din yrkesroll
• Erfarenhet av personalsystemet Primula


Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag som omfattar heltid i Stockholm. Förväntat startdatum för uppdraget är så snart som möjligt och löper under 2 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Melanie Grunow via mail: melanie.grunow@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Melaine Grunow


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 februari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Löneadministratör sökes till universitet