Jurek

Erfaren redovisningskonsult till BDO i Göteborg

Har du 3-5 års erfarenhet utav arbete som redovisningskonsult? Vill du arbeta på en modern redovisningsbyrå med kunden i fokus? Då kan det vara dig vi söker för rollen som redovisningskonsult till BDO i Göteborg!

 

BDO har utnämnts till redovisningsbyrån med branschens nöjdaste kunder för 11:e gången, och nu utökar de teamet med ytterligare en redovisningskonsult. Vi ser att du som söker är relationsdriven och engagerad, och du strävar efter att utvecklas utöver rollen som konsult och tar dig gärna an projekt eller andra ansvarsområden.

 

 

Om tjänsten

Som senior redovisningskonsult arbetar du nära BDO:s kunder med arbetsuppgifter som upprättande av månads- och årsbokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer samt rapportering och rådgivningstjänster till kund. Du ingår i ett härligt team om 20 medarbetare, där erfarenhetsnivån är varierande - i teamet ingår såväl nyutexaminerade som auktoriserade redovisningskonsulter. Man jobbar ofta i kundteam om två personer, där du som senior redovisningskonsult har ansvar och leder arbetet för kunduppdraget.

 

Utöver arbete med redovisning gillar du som söker att utveckla ditt eget samt gruppens arbete, då du erbjuds stora möjligheter att ta dig an sidoprojekt inom exempelvis digitalisering, uppdragsplanering eller on-boarding av kunder.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en examen inom ekonomi/redovisning där inriktning mot redovisning är meriterade. Du har i minst 3 år arbetat som redovisningskonsult på byrå och du har erfarenhet av att självständigt göra bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och ser det som oerhört spännande att bli en del utav den globala organisation som BDO ingår i.

 

Som person är du positiv och lösningsorienterad. Du är nyfiken och mån om att utveckla såväl dig själv som teamet du tillhör. Du har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera med kunder och kollegor. Det finns stora möjligheter att arbeta med projekt och du ser det som lockande att få vara med och utveckla arbetssätt och processer. Du är mycket professionell och har ett kundorienterat arbetssätt där du fokuserar på kundutveckling.

 

 

Du erbjuds

I den här tjänsten ges du stora möjligheter att utveckla din kompetens och du har även goda möjligheter att själv påverka ditt arbete. Du välkomnas in i en familjär kultur där arbetsklimatet är öppet vilket skapar en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

 

Branschen genomgår just nu en digital förändringsprocess och du får chansen att bli en del utav den resan genom att utveckla din IT-kompetens och utmanas i hur man kan hitta den mest effektiva lösningen för kunden. BDO satsar på kompetensutveckling för medarbetarna i form utav utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. BDO:s breda tjänsteutbud innebär att du kan hjälpa kunderna med sina behov på flera plan och därmed växer både du, ditt team och bolaget. Du erbjuds även ett brett förmånspaket, hälsofrämjande aktiviteter, After works m.m.

 

 

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar BDO med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

 

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Rosenqvist på telefonnummer 076-002 69 40 eller jenny.rosenqvist@jurek.se.

 

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 16 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Erfaren redovisningskonsult till BDO i Göteborg