Jurek Bemanning

Löneadministratör med intresse för HR till Etac AB

Om bolaget
Etac Group är en världsledande utvecklare av ergonomiska produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus, sjukhem och hem. Etac grundades 1973 av RFSU och ägs idag av Nordstjernan, ett familjestyrt onoterat investeringsbolag. Vårt uppdrag är att alla ska kunna leva ett fritt och självständigt liv och fullfölja sina drömmar oavsett sina fysiska förutsättningar.
Vi erbjuder utmanande arbetserfarenhet i en dynamisk miljö. För våra anställda, är arbetet mer än bara ett jobb - vi brinner för att arbeta i ett företag som utvecklar produkter som hjälper människor att förbättra sin livskvalitet. I koncernen är vi 900 anställda och omsätter 1,7 Mdr SEK.

Läs mer på: https://www.etac.com/about-etac/ 

Arbetsbeskrivning
Etac söker nu en utvecklingsorienterad och systemkunnig löneadministratör som är nyfiken på en varierad roll inom lön/HR. I rollen kommer du arbeta självständigt med hela löneprocessen samt fungera som internt stöd i frågor som rör lön och HR. Utöver detta kommer du stötta bolagets HR-chef i övriga HR-frågor. Din roll kommer bland annat innebära:

  • Ansvar för hela löneprocessen, idag ca 100 löner, samt avstämning av samtliga balanskonton gällande personal och lön
  • Fungera som stöd för personalen i lön- och HR relaterade frågor och frågor kopplade till löne- och HR systemet Hogia
  • Se över hur system används och kontinuerligt effektivisera lön- och HR-rutiner/processerna samt utbilda chefer och medarbetare i samma system/processer
  • Administration kring tjänstebilar
  • Administration kring pension- och försäkringsfrågor samt rapportering till försäkringsbolag och försäkringskassa och andra myndigheter
  • Kontorsansvar – beställa kontorsmaterial och vara kontaktperson gentemot fastighetsägare
  • Fungera som stöd gentemot bolagets HR-chef där du kommer att vara delaktig i olika delar av HR-cykeln
  • Ansvara för introduktion av nya medarbetare och chefer
  • Administrativt stöd för bolagets VD

För rätt person finns goda möjligheter att utveckla rollen och du ges här en chans att själv påverka dina arbetsuppgifter och ansvarsområden.


Vem är du?
Personen vi söker till denna roll har tidigare erfarenhet av att självständigt arbeta med hela löneprocessen, från ax till limpa. Du är trygg i frågor kopplade till lön och är intresserad av HR-området där du eventuellt inte är lika erfaren.
Som person är du prestigelös, initiativtagande och nyfiken. Du har en förmåga att se vad som behöver göras och är inte rädd för att hugga i där du behövs som mest. Då rollen ställer krav på att ditt arbete är korrekt är det viktigt att du är noggrann och strukturerad, du låter ingenting passera utan att se till att allt blir rätt och riktigt. Vi ser gärna att du har en god problemlösningsförmåga och en naturlig förmåga att skapa förtroende hos dina kollegor där din känsla för service och din integritet kommer väl till pass. Du kommer att tillhöra ett proffsigt och engagerat gäng kollegor och du tycker precis som dem, att det är viktigt att ha kul på jobbet!

Har du dessutom tidigare erfarenhet av lönesystemet Hogia, ser vi det som starkt meriterande.

Du erbjuds
Du erbjuds en rolig, varierande och utvecklande tjänst på ett välkänt bolag där du kommer att sitta mitt i verksamheten. Dina arbetsuppgifter är varierade och du kommer att ges goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att självständigt lägga upp ditt arbete. Du kommer att tillhöra bolagets HR-avdelning och arbeta nära bolagets erfarna HR-chef. Hos Etac kommer du till en öppen, avspänd och inkluderande arbetsmiljö med engagerade medarbetare på ett företag i tillväxt. Vi sitter i nyrenoverade och härliga lokaler i Kista Science Tower.

I denna process samarbetar Etac med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Felicia Fischerström på 070 810 24 19 eller felicia.fischerstrom@jurek.se
. Du är välkommen att söka till denna tjänst via Jureks hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post. Intervjuer sker löpande så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt!    

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
felicia 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 december . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 28 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Löneadministratör med intresse för HR till Etac AB