Jurek

Registrator sökes till kund inom offentlig sektor

Just nu söker vi en kvalificerad registrator som kommer att ingå i en ledningsstab som ansvarar för verksamhetsstyrning och -stöd, nämndadministration, säkerhet, hållbarhet, kommunikation och informationsförvaltning. Låter detta som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen in med din ansökan! 

 

 

Arbetsbeskrivning 

Vi söker en registrator som kommer vara med att etablera och utveckla förvaltningens rutiner för informationsförvaltningen och ansvara för att uppdatera arkivbeskrivning och arkivförteckning samt andra dokument gällande informationsförvaltning/dokumenthantering. Som registrator kommer du även ansvara för arkiv och mellanarkiv, ta emot och registrera inkomna och utgående handlingar, upprätta ärenden och avsluta öppna ärenden och vara huvudarkivredogörare. Du kommer vidare att se till att gallring sker enligt gällande bestämmelser, svara för leverans av arkivhandlingar/-information enligt föreskrifter och ingångna avtal eller särskilda överenskommelser samt vara delaktig i introduktionsutbildning för nya medarbetare 

 

 

Vem är du? 

Vi söker dig som har ett systematiskt arbetssätt med en god förmåga att prioritera arbetet effektivt. Vidare är det viktigt att du är noggrann, har god organisationsförmåga, är flexibel och bra på att samarbeta och skapa goda relationer. Andra krav för tjänsten är: 

 

• Diplomerad registrator eller annan akademisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig

• Minst tre års yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet från offentlig verksamhet 

• Goda kunskaper inom diarie- och ärendehanteringssystem, särskilt Platina

• God kännedom om de lagar och regler som styr offentlighet och sekretess inom offentlig sektor

• Dokumenterad erfarenhet av arbete både strategiskt och operativt med informationshantering

• Lätt att uttrycka sig i svenska i tal och skrift

 

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag som omfattar heltid i Stockholm. Förväntat startdatum för uppdraget är så snart som möjligt och det löper i första hand till juni 2020 med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Kajsa Lidén

kajsa.liden@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Registrator sökes till kund inom offentlig sektor